Jesen u Bangkoku s potpisom Artistry Studia

Artistry Studio oprašta se od Pariza i upućuje mu jedan au revoir, a iduća postaje na ovoj svjetskoj turneji – Bangkok! Od živahnih tržnica do zlatnih hramova, novo Artistry Studio Bangkok izdanje uzima tajlandsku egzotičnu hranu, naprednu modu, aktivan noćni život i vedro cvijeće kao inspiraciju za mirise, teksutre i boje svojih must-have proivoda. Nakon New Yorka i Pariza, ljubitelji ljepote diljem svijeta mogu osjetiti toplinu, čuti ritam i doživjeti avanturu Bangkoka u novoj Artistry Studio kolekciji.

“Naše treće izdanje uključuje trendi, multi-tasking proizvode, koji predstavljaju ključne teme Tajlanda, a koje svaka djevojka u pokretu može koristiti i podijeliti s drugima”, rekla je Keli Templeton, potpredsjednica Global Beauty za Artistry™ brend.“

Artistry Studio™ Bangkok Edition proizvodi
Artistry Studio Bangkok Edition najnovija je kolekcija make-up proizvoda inspirirana bojama, sjajem i vibracijama tajlandskog glavnog grada. I danju i noću – istaknite božicu u sebi koristeći paletu za lice, svjetlucava sjenila, mat ruževe i make-up za naglašavanje očiju.

Što isprobati?

Baza za maskaru
Uljepšajte svoje trepavice s bazom za maskaru koji se lako koristi, uvećava izgled trepavica za 80%*, zadebljavajući ih i produžujući. Nijansa “wink-at-pink” pomaže pri nanošenju baznog primera prije nanošenja maskare.
Cijena: 150,19 kn

beauty-artistry-studio-bangkok-make-up-modnialmanahOn-the-Go Palette
Zabljesnite i dominirajte sa sve-u-jednoj paleti za lice u ružičastim i nijansama boje breskve, s daškom zlatnoga sjaja. Iscrtajte i definirajte oči s tri usklađene nijanse sjenila, naglasite obraze s dvije nijanse rumenila koje se mogu miješati i kombinirati i zapečatite svoj izgled svjetlucavim highlighterom.
Cijena: 410,06 kn

beauty-artistry-studio-bangkok-make-up-modnialmanah

2 u 1 mat olovka za usne
Bogate matirane nijanse za usne u prijenosnoj, predimenzioniranoj olovci. Mogu se koristiti kao ruž ili samo za iscrtavanje i definiranje usana. Olovka se nanosi veoma jednostavno i glatko, a prožeta je uljem od sjemenki manga i shea maslacem. Olovka je dostupna u 5 nijansi: Rose, Ruby, Spiced, Sunset, Fuchsia. Cijena: 162,00 kn

beauty-artistry-studio-bangkok-make-up-modnialmanah

Kajal olovka za oči
Definirajte svoje oči za svakodnevno izdanje ili iscrtajte mačje oči super pigmentiranim metalik olovkom za oči. Vrh olovke koji ostaje oštar, sadržava kremastu formulu kojom se mogu postići različiti efekti. Dostupna je u nijansama Emerald Garden i Deep Violet.
Cijena: 155,25 kn

beauty-artistry-studio-bangkok-make-up-modnialmanahSvjetleće kremasto sjenilo za oči
Uhvatite sjaj bangkoške noći s glamuroznim, svjetlucavim sjenilom koje može biti i jednostavno i odvažno, bez preslikavanja ili razmazivanja. Zahvaljujući primeru koji je unutar sjenila, ono traje cijelu noć, al ii cijeli dan. Sjenilo je dostupno u tri nijanse: Gold Crush, Smoky Nights, and Silver Violet.
Cijena: 183,94 kn

beauty-artistry-studio-bangkok-make-up-modnialmanah

Svjetleći gel za lice i tijelo
Uljepšajte noć sa svjetlucavim gelom za lice i tijelo, savršen za partyje! Sjajne šljokice hvataju svjetlost kako bi naglasili, istaknuli ili osvijetlili se po želji. Gel nosite samostalno ili ispod pudera, kako bi dobili efekt sjajne kože. Dostupan je u nijansi Paradise Shimmer, s daškom rose-gold boje, kako bi pristajao svim tonovima kože.
Cijena: 241,31 kn

beauty-artistry-studio-bangkok-make-up-modnialmanah

Gdje kupiti?
Artistry Studio™ proizvodi prodaju se isključivo kroz mrežu Amway nositelja posla. Za više informacija o mogućnostima naručivanja, ali i izgradnje vlastitog posla pronaći ćete na stranici www.amway.hr

Trenutno nema komentara

Comments are closed