IZIPIZI ljeto

Popularni francuski brend IZIPIZI nam je pripremio raskošnu paletu boja koje su, kao stvorene za nadolazeće ljeto.

Što je u modnom fokusu?
Za nadolazeće tople dane IZIPIZI donosi pregršt novosti koja će nesumnjivo unijeti nove boje i uzbuđenja u mnoge živote. Razigrane boje u novoj kolekciji IZIPIZI, jednostavan i trendi dizajn, zajedno s fleksibilnošću i praktičnošću, prikladne su za sve dobne skupine.

Za povišene tempretaure na gradskim terasama, ali i pješčanim plažama, odaberite nove modele iz Flash Lights kolekcije, dostupne u SUN Adult liniji sunčanih naočala u pet jarkih boja modela #C, #D, #E, #G i #H. Kao novi model naočala za sunce tu je Pilot #I, dostupan u čak osam boja koje će se uklopiti u svaku priliku i svaku odjevnu kombinaciju.

Flash Lights prilagođenu kolekciju dobili su i oni najmlađi, kao liniju SUN Junior u pet boja i ponuđenim modelima #C, #D, #E i #G. Linija Sun Baby&Kids dolazi u bojama plavoj i narančastoj, a tu su i boje Milk i Chocolate zajedno s must-have klasikom Denim Blue. SUN Junior #G model od prošle sezone od sada je dostupan i za djecu u osam boja te u bojama Flash Lights kolekcije. Mala lica dobila su i svoj model #H, dostupan u 11 boja sunčanih naočala, pet boja naočala za čitanje i u bojama Flash Lights kolekcije.

Tu su i novosti vezane uz omiljeni Tortoise okvir, koji je dobio nove boje leća – zelenu ili sivu – te je dostupan u modelima #C, #D, #E, #F, #G, #H i #I. Sve novosti vezane uz ovaj brend možete pratiti na službenim Facebook i Instagram stranicama.

Gdje kupiti?
IZIPIZI naočale dostupne su u Zagrebu (IZIPIZI Store-Dežmanova 5, Izipizi pop up Arena Centar, MSU shop – Avenija Dubrovnik 17, Planetopija – Ilica 68, Andrews Baby Company – Kaptol centar, Male stvari – V.Richtera 4, Atelier Bebes – Jurišićeva 8, Choconilla’s – Radnička 20), Splitu (Galerija umjetnina – Kralja Tomislava 15, Choconilla’s – Mall of Split), Rijeci (Volo Libero – Trg Ivana Koblera 5, Optika M – Sokol Kula 4c), Puli ( Laar & Co. Concept Store – Verudela 15), Dubrovniku (Borza grupa – Pred dvorom 2, Borza grupa – Robna kuća Minčeta), Korčuli (Manina concept store), Rovinju (Amare – Pietro Ive 13, My little shop – Hotel Amarin), Braču (Brod od papira – Obala Bolskih pomoraca 10, Bol), Hvaru (Brod od papira – Riva 3, Stari Grad).

Model: Abilah Harron
Fotografije John Pavlish

Trenutno nema komentara

Comments are closed