Isprobali smo Mala od lavande suho ulje! Evo zašto nas je oduševilo!

Suha ulja već su dugo beauty hit i mnogi se od nas vezuju za miris i strukturu određenog brenda želeći zadržati proizvod kao mirisni podsjetnik na lijepe trenutke koje smo proživjeli. No, kad miris dosadi počinje istraživanje sličnih proizvoda na tržištu.

Tako je nas ovih dana oduševilo suho ulje Male od lavande koje smo isprobali nakon litri i litri Nuxa. Ok – Nuxe ima svoj status u njezi, ali pružamo priliku i nekom drugom proizvodu! Dakle, praktično pakiranje Suhog ulja i dobre recenzije nekih nama poznatih žena koje su ga koristile. Prvi dojam – jaaako fin miris – osjeti se badem i makadamija, ali u mislima vizualizirate cvjetnjak i plažu. Čudesno miriši- dakle, prvi test je prošao. A sada struktura – fino gusto ulje koje se lijepo upija u kožu (test na mokroj koži nakon tuširanja) pružajući dugotrajnu svježinu i lijep miris. Mi smo ga isprobali i na dugoj kovrčavoj kosi – hraneći kovrče. Rezultat – kosa nije slijepljena, a kovrče nisu masne. Kasnije smo ga utrljali i u ruke (umjesto kreme za ruke) ali i u jako suhe tabane (željne pedikure). Na svim testovima ulje je zadovoljilo očekivanje.

mala-od-lavande-beauty-suho-ulje-modnialmanah

Dakle, što reći nego #ostanidoma fazu iskoristite za isprobavanje novih beauty proizvoda kako biste bile spremne za vrhunac proljeća i dugo toplo ljeto. Mala od Lavande ima svoj web shop, u kojem je ovo ulje po cijeni 69,90 kuna (100ml).

Trenutno nema komentara

Comments are closed