Iskoristite vikend za dubinsko obnavljanje kože!

Njegovo veličanstvo serum! Toliko dobar proizvod u svakodnevnoj beauty rutini da kad ga jednom isprobate teško da ćete zaboraviti njegovu moć. Posebno ako dolazi u ampuli i visoko je koncentriran blagotvornim sastojcima.

Upoznajte Isdinceutics Flavo-C Melatonin, pomalo revolucionarni proizvod koji djeluje dok vi spavate, stimulirajući antioksidativnu obnovu kože tijekom noći. Čini kožu spremnom za borbu protiv oksidativnog stresa koji se javlja tijekom dana. U svom sastavu ima melatonin koji potiče antioksidativnu obnovu kože tijekom noći, čineći ju spremnom za borbu protiv oksidativnog stresa koji se javlja tijekom dana.

beauty-ISDIN-njega-ljepota-modnialmanah-Isdinceutics-Flavo-C-Melatonin-serum

VitA Technology: ekstrakt Vigna aconitifolia sa snažnim djelovanjem protiv bora koji potiče obnavljanje stanica i vidno poboljšava teksturu kože.
Vitamin C: bori se protiv oksidativnog stresa, ujedno vraćajući koži blistavost.

Kako ga koristiti?
Nanesite svaku večer na čistu i suhu kožu lica, izbjegavajući područje oko očiju. Protresite prije upotrebe. Mjere opreza: samo za vanjsku upotrebu. Izbjegavajte kontakt s očima i sluznicama. U slučaju kontakta s očima, odmah isprati velikom količinom vode.

Cijena: Pakiranje od 30 ampula košta 374,63 kn. Više na ovom linku

Trenutno nema komentara

Comments are closed