Interijeri trebaju mirisati! Evo kako to učiniti na prirodan način!

Prostor u kojem živite ima prepoznatljiv miris koji vam uvijek stvara osjećaj ugode, pripadnosti i mira. Zato se i dom naziva domom! Isto tako, prostoru u kojem žive vaši roditelji, ali i prijatelji miriši na drugačiji način… Interijeri trebaju uvijek mirisati onim lijepim i prepoznatljivim mirisom, što možete postići na prirodan način.

praktični-savjet-interijeri-miris-modnialmanah-prirodno-mirisati

U tome vam pomažu eterična ulja ali i svježe ili suho cvijeće. Naravno pod uvjetom da je prostor čist. Evo kako će prostor ‘mirisati’ na prirodan način:

  • Odaberite omiljeno eterično ulje i stavite ga u difuzor. Samo tri sata tijekom dana je dovoljno da vaš prostor konstantno zadrži svježinu i prepoznatljiv miris. To je puno bolje rješenje od stavljanja umjetnih osvježivača zraka.
  • Pazite na mirise ormara. Stavite u njih platnene maramice ili blazinice za šminku na kojima neka bude nekoliko kapi eteričnog ulja ili omiljenog parfema. Iako su ladice i ormari zatvoreni, njihova se svježina itekako odražava na svježinu prostora u kojem živite.
  • Birajte cvijeće koje miriši – dobar, prirodan osvježivač prostora su lončanice zumbula, ali i ljiljani. Kupite ih u ovo proljetno vrijeme.
  • Kad boravite dulje u prostoru (primjerice radna soba ili dnevna soba) podignite energiju prostora samo jednim ‘špricom’ omiljenog parfema ili prirodnih parfemskih mirisa koje je jednostavno raspršiti u prostoru.
Trenutno nema komentara

Comments are closed