Imate li problema s trenjem bedara – ova krema rješava problem!

Vjerovali ili ne, probleme sa struganjem bedara imaju podjednako i muškarci i žene, a s tim se problemom suočavaju i vitki i ljudi s oblinama. Dakle, imate li određenu, specifičnu građu tijela, ne gine vam u toplijem dijelu godine iskusiti koliko mogu boljeti ojedine. Riječ je o ožiljcima koji nastaju na unutarnjem dijelu bedara pod utjecajem topline i znoja. Kad ih osjetite već su prekrili unutarnji dio bedara, a bol je tako jaka da vas tjera na reakciju – malo leda, odijevanje pamučne uske odjeće, ali i googlanje na ovu temu. E pa dragi naši, nadamo se da će google dovesti sve one s problemom na našu stranicu, ali i vas, koji ovo čitate naučiti da u svoju kućnu ili putnu apoteku ubacite čudo nad čudima – Farmakol Dermapip Unimast mala krema koja ima veliku moć djelovanja.

beauty-dermapip-farmakol-krema-modnialmanah

U svom sastavu ova krema ima alantoin, propolis i pčelinji vosak koji u kombinaciji pomažu koži da se brzo oporavi u težim uvjetima. Jedan od takvih zasigurno je suočavanje s ojedinama koje vas tjeraju na kaubojski hod. Dakle, dovoljno je namazati samo jedan tanji sloj kremice, pustiti da se dobro upije u kožu te nadžene dijelove kože zaštiti tanjim slojem pamučne tkanine. Nakon nekoliko minuta će bol nestati, a ožiljci od trenja će nestati u nekoliko sati. Isprobajte – znamo da ćete nas se sjetiti :-)!

beauty-dermapip-farmakol-krema-modnialmanah

I da, da ne ispadne da se ovom kremicom mogu tretirati samo ojedine – ova je kremica pravo čudo. Odlično štiti kožu od vjetra i hladnoće (na skijanju), regenerira dehidriranu kožu koju ste izložili jakim kemikalijama, pomaže kod rana (imate li baku koja leži pa ima dekubitus primjerice) i ranica…

Gdje kupiti? Farmakol potražite u ljekarnama ali i u web shopu

Foto: Nikola Zoko

Trenutno nema komentara

Comments are closed