Imate li problem sa znojenjem stopala? Evo savršenih čarapica!

Znate ono – ma koliko pazili na higijenu stopala, redovito išli na pedikuru, ali i birali kvalitetne, od prirodnih materijala napravljene cipele, stopala se uvijek znoje i ispuštaju neugodan miris! Osluškujući potrebe suvremenih muškaraca i žena, popularni modni brend Solidea osmislio je revolucionarnu troslojnu tkaninu koja kombinira djelovanje graduirane kompresije s mekanom teksturom uspijevajući održati optimalnu tjelesnu temperaturu, kao i antimikrobna i antibakterijska svojstva. Ova struktura stvara “mikrookruženje” u tkanini koje omogućuje prozračnost i termoregulaciju kako bi koža uvijek bila suha. A kad je suha, nema neugodnog mirisa!

U toplijem dijelu godine, poseban su must have niske čarape (stopalice) Solidea Socks for you Bamboo od dragocjenog bambusovog prediva. Troslojna pletena tkanina tvori efekt sendviča: u sredini je predivo od poliamida i elastina, dok je bambusova pređa izvana i iznutra u izravnom kontaktu s kožom, stvarajući ugodan osjećaj kao da su čarape u potpunosti izrađene od bambusovog prediva. Imaju stražnje udobno pojačanje za zaštitu tetiva, ultra tanki uložak i nevidljive šavove kod prstiju. Anatomska kompresija nudi savršeno prianjanje stopalu. Testirali smo ih – nakon trodnevnog nošenja uz tenisice – nema neugodnog mirisa stopala!

Želite li kupiti svoj par stopalica možete to napraviti i sa samo nekoliko klikova. Socks for you Bamboo kupite u Solidea web shopu, a prilikom kupovine koristite kod: ALMA i tako ostvarite popust od 15%. I ne samo za ove stopalice, već i za kompletan Solidea asortiman!

Trenutno nema komentara

Comments are closed