Imate li podbradak, evo kako ga zakamuflirati!

Oblik glave, širina vrata, malo genetike, koja kilica više, način rada za računalom samo su neki razlozi zašto se na licu pojavljuje nimalo lijep detalj – podbradak. On stvara dojam debljine, utječe na samopouzdanje pa mnoge žene o tom dijelu tijela govore s posebnim gnušanjem. No, žene naše drage – postoji rješenje!

Imate li podbradak za početak naučite da ga možete smanjiti i izgubiti redovitim vježbanjem vratnog dijela kralježnice. Isto tako, višak masnoće i vode koja se pojavljuje u vrećici ispod čeljusti se treba potaknuti masažom gua sha kamenom. Napravite to svaki dan – uvečer dok gledate tv ili čitate knjigu masaža neka bude duža, a ujutro nakon umivanja prijeđite po dijelovima ispod čeljusti i po okoloočnom dijelu kako biste se u potpunosti riješili vode. Budete li uporne, podbradak će nestati!

beauty-podbradak-ljepota-njega-modnialmanah

Idući način je da naučite kako ga zakamuflirati! To ćete najbolje napraviti uz pomoć make upa, odnosno konturiranjem. Kako biste licu dali željeni oblik, ali i djelovali na skretanje pažnje s podbratka na druge dijelove lica potrebno je naučiti kako konturirati. Jedan od odličnih načina je ovaj sa slike, koji omogućava licu da zabljesne u svojoj svježini, čineći podbradak nevidljivim.

beauty-podbradak-ljepota-njega-modnialmanah

I na kraju, postoji čitav niz trikova kako možete zakamuflirati podbradak! Za početak naučite odabrati idealan izrez na odjeći koji će uvelike pomoći u prikrivanju podbratka. On treba biti okrugli, ali širok koji će vrat i podbradak centrirati na sredinu. Tako će fokus promatrača biti na drugom mjestu. Nadalje, frizura je isto ključna za kamuflažu. Rep podignite visoko na tjemenu zatežući lijevu i stranu kose strogo prema gore. Kad se šminkate bronzerom prijeđite preko ruba čeljusti, pojačajte obraze i na usne stavite jaki ruž za usne. Zvuči nevjerojatno, ali ta tri make up trika mogu učiniti puno kad je podbradak u pitanju. Testirajte same kako izgleda vaše lice s ili bez bronzera, rumenila i ruža. Razlika je nevjerojatna!

Trenutno nema komentara

Comments are closed