Imate li obične rajfove? Pretvorite ih u neobične!

Odličan modni detalj koji optički sužava lice, prekriva izrast (posebno ako imate šiške) ali i neutralizira boju kose koja se promijenila pranjem – obruč ovog je proljeća i vrlo popularan modni detalj. Širok je, najčešće napravljen od tkanine ili umjetne kože, kao takav vrlo podatan za različita ukrašavanja. Imate li obične rajfove – pretvorite ih u neobične!

Evo i tri super ideje!
Na svilenkastu površinu širokog rajfa aplicirajte perlice, kamenčiće i šljokice vrućim glačalom. Dodajte onoliko koliko želite povezujući ostale detalje s odjeće s ukrasom na rajfu.

praktični-savjet-rajf-diy-napravi-sam-ukrasi-neobični-modnialmanah

Za one koje su vješte s iglom i koncem postoji čitav niz različitih ukrasa koje možete našiti na rajfove. To mogu biti ukrasi poput rasparenih komada nakita, perle koje čuvate u posudama, sitni gumbići koji su zbog svog oblika ukrasni gumbići.

praktični-savjet-rajf-diy-napravi-sam-ukrasi-neobični-modnialmanah-rajfove

I za kraj, must have ukras za klasičan rajf svakako su biserne perle.One mogu biti jednake veličine ili različitih veličina koje ćete poredati po želji. Kako bi rajf bio u skladu s kosom i oblikom glave najveće perle stavite na najistureniji vanjski dio rajfa, a male perle na dijelove koji dodiruju glavu.

praktični-savjet-rajf-diy-napravi-sam-ukrasi-neobični-modnialmanah-rajfove
Trenutno nema komentara

Comments are closed