Imate hrpu traperica, naučite ih pregledno složiti!

Gdje god vidite neke zgodne, vi im ne možete odoljeti. Rezultat? Nakon određenog vremena nagomilale ste hrpu traperica u svome ormaru. Imate ih hrpu, a nosite samo jedne ili dvoje. Razlog može biti kriva kupovina (odabir krivog modela) ali i način na kojeg slažete traperice u svome ormaru. Može se dogoditi da uvijek vidite iste i s vremenom zaboravljate na ono što imate.

Danas zato napravite inventuru trapera- sve traperice isprobajte, ono u što stanete stavite na jednu hrpu, a male ili krivi kroj darujte prijateljicama. Sad s onim što je preostalo krenite u organizaciju.

Kako bi uvijek bile ‘na oku’ traperice naučite složiti na jedan od ovih načina:

Razvrstajte ih po modelima/ da ne zaboravite na policu napišite nazive modela. Kako biste se lakše snašle složite ih po bojama/nijansama.

praktični-savjet-traperice-modnialmanah

Zarolajte ih i stavite u kutiju tako da su vam sve jednako vidljive. Imate li traperice koje nosite na posao i one koje su za slobodno vrijeme njih isto možete razdvojiti – unutar kutije su primjerice modeli za posao, a iznad ono što nosite u slobodno vrijeme.

praktični-savjet-traperice-modnialmanah

Imate li dublje ladice njih iskoristite za slaganje traperica. Najbolje je složiti ih po bojama.

praktični-savjet-traperice-modnialmanah

Imate li puno traperica, napravite s njima stup slažući traperice po nijansama. Najbolje je to napraviti u dijelu ormara koji ima prečku za vješalice. Tako da kad odaberete traperice koje ćete nositi lakše i brže birate bluzu.

praktični-savjet-traperice-modnialmanah

I za kraj – kako složiti traperice? Ovo je najbolji način za minimiziranje njihovog volumena, ali i izbjegavanja crta na traperu.

praktični-savjet-traperice-modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed