“Iadera Sea and Style” nova je shopping adresa u Zadru!

Slow fashion je apsolutni hit, a sve koji vole modu i ekološki su osviješteni razveselit će otvorenje pop up trgovine “Iadera Sea and Style” brenda lunilou, poduzetnice i trendseterice Izabel Kovačić u Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera. Brend kojeg obožavaju influenceri i modni znanci nudi i propagira ekološki održivu modu i brine o okolišu, baš kao što to čine i u ovom zelenom resortu.

“Modu i ekološku održivost, naizgled dva kontradiktorna pojma, uspješno održavamo na pozitivnoj konstanti u korist očuvanja okoliša još od 2015. godine. Fokusom na “slow fashion” i biranjem “eco-friendly” materijala stavljamo kvalitetu ispred kvantitete. Birajući prirodne materijale u proizvodnji odjeće, svjedoci smo njezine izdržljivosti pa je tako svaki naš komad nosiv iz generacije u generaciju. Svaka naša kolekcija proizvedena je u etički prihvatljivim uvjetima u kojima se svaki radnik poštuje kao dio naše male, ali, za nas, zajednice dubokog značaja”, objasnila je Izabel Kovačić.

lunilou-iadera-Sea-and-Style-fashion-zadar-modnialmanah

Bilo da uživate na prekrasnim plažama Falkensteiner Resorta Punta Skala, uz koktel kraj bazena ili šetate uz more prije večere, važno je da je odjeća koju nosite udobna i da u njoj izgledate i osjećate se dobro. lunilou trendovi za ljeto 2023. obećavaju upravo to.
Udobno i trendi kroz ljeto

“Kao i svakog ljeta, lunilou nit vodilja je “manje je više”. Volimo našu prepoznatljivost u bojama pastelnih nijansi i zemljanih tonova koji prate svaku kolekciju. Također, jedan od naših najpoznatijih ljetnih materijala, muslin – lagana pamučna tkanina, vodeći je trend i ove sezone. U najavi je i nova muslin 2023. kolekcija o kojoj ćete saznati u narednom periodu”, otkrila je Izabel koja je u Punta Skali spojila posao i zadovoljstvo, a resort ju je oduševio.

“Falkensteiner Resort Punta Skala ispunio je sva očekivanja, počevši od ljubaznosti osoblja, usluga koje nudi pa sve do interijera i eksterijera. Naš pop up “Iadera Sea & Style” po prvi put je na ovoj lokaciji, a s veseljem očekujemo uspješne buduće suradnje”, zaključila je.

Pop up “Iadera Sea and Style” bit će otvoren do 20. kolovoza, a očekuje vas većina dosadašnjih lunilou kolekcija kao i noviteti iz sezone 2023.

lunilou-iadera-Sea-and-Style-fashion-zadar-modnialmanah

Odmor s Falkensteiner potpisom
Čarobni Falkensteiner Resort Punta Skala je savršen odabir za ljetni odmor. Za obitelji je idealan Family Hotel Diadora u kojem je sve podređeno mališanima. Falkensteiner Hotel & Spa Iadera kao stvoren je za hedoniste i parove željne nezaboravnih trenutaka udvoje. Kombinacija mediteranskog ugođaja, fantastične SPA i wellness ponude i brojnih aktivnosti recept su za savršen odmor. U resortu će uživati i gurmani, a apsolutni ‘must’ je posjet pop up ljetnoj inačici svjetske gastronomske senzacije TIAN am Meer. Obavezno isprobajte vegetarijanske i veganske specijalitete vrhunskog chefa Paula Ivića nagrađene Michelinovom zvjezdicom, četiri Gault Millau toke i Michelin Green zvjezdicom.

O Falkensteiner grupi:
FMTG – Falkensteiner Michaeler Tourism Group AG jedna je od vodećih turističkih tvrtki u privatnom vlasništvu i posluje u šest europskih zemalja. Objedinjuje divizije Falkensteiner Hotels & Residences s trenutno 26 hotela s četiri i pet zvjezdica, 3

Trenutno nema komentara

Comments are closed