Huljićev konačni obračun sa ‘swingerima’

Dok odbrojavamo dane do Božića, Tonči Huljić i Marko Tolja u duetu predstavljaju sve samo ne običnu božićnu pjesmu ‘Od Božića do Božića’.

”Uglavnom kad misliš da te 2020. godina više ne može iznenaditi onda te nazove Tonči Huljić da snimite božićnu pjesmu. S obzirom da nam svima ove godine treba veselja i smijeha odlučili smo razveseliti i nasmijati ljude, a najbolji način za to je da se međusobno vrijeđamo, što ćete imati priliku i čuti u pjesmi” – rekao je duhovito Marko Tolja najavljujući ovu suradnju.

Budući da nas je Huljić kao glazbenik naviknuo na različite glazbene žanrove, ali i hitove za koje uvijek ima ‘nos’ nekako ne sumnjamo da se njegov okršaj sa swingom neće svidjeti publici!

”Svaki Božić me s radija krenu maltretirati Sinatra, Buble i ostatak swing ekipe, e sad je ovo moj obračun sa swingerima. A Tolja je jedan od likova s kojima sam se posebno htio obračunati i eto tako je imao sreće i našao se u ovoj pjesmi.”, duhovito je objasnio Huljić.

Atipičan je i spot u kojem idealnu božićnu atmosferu zakletog swing glazbenika i njegovog ‘hejtera’ pokvari vilenjak – naš najpoznatiji glumac niskog rasta Antun Brzak – koji je popio koju čašicu previše i njegova atraktivna, ali stoga menadžerica – poznata splitska fitness trenerica Renata Lovrinčević Buljan

od-božića-do-božića-tonči-huljić-marko-tolja-lifestyle

Želite li vidjeti o čemu je riječ, pojačajte ton i uživajte! Ovo je link kojeg trebate!

Trenutno nema komentara

Comments are closed