House trendovi do 100 kuna! Evo što kupiti na sniženju, a nositi cijelog proljeća

Žene vole sniženja, a na njih idu pripremljene kako bi u svoj ormar ubacile komade u kojima će uživati u idućoj modnoj sezoni. Za one koje su prave modne ekspertice odlazak na sniženje znači i priprema stila za iduću jesen/zimu. Jer ono što je primjerice u izlozima ove sezone, zaživjeti će na ulicama tek za dvije.

Drage naše fashionistice, sretni smo što vam možemo objaviti da je u House trgovinama sniženje, a da u moru onoga što vas okružuje možete odabrati čak pet komada odjeće u kojima ćete uživati ovog proljeća ali i jeseni. Sve je sniženo 50% pa neke komade možete pronaći i za manje od 50 kuna!

Evo na što se fokusirati:
Klasična uska majica s polu dolčevita ovratnikom napravljena od finog mekanog pletiva koji će podržati i dodatni sloj odjeće kad je hladno, ali i biti dovoljan odjevni predmet kad zatopli!

Kraći pulover je odlična zamjena za kardigan, a zbog jednostavnosti kroja lako se kombinira uz hlače, suknje ali i kao dobro osvježenje koje ćete prebaciti preko haljine.

Plisirana suknja obilježiti će proljeće 2021, a ako odaberete neku neutralniju boju nositi ćete je i tijekom jeseni.

Volite li sportski look ova haljina, duks je odlična zamjena za trenirku, tajice i majicu. Nosite je uz deblje čarape i zanimljive tenisice.

I na kraju svi volimo casual haljinice od finog mekanog pamuka. Ovaj model ravne haljine sa stiliziranim volanom moći ćete nositi na nekoliko različitih načina – od čizama do štikli.

Trenutno nema komentara

Comments are closed