Höglice koje oduzimaju dah!

Koja žena ne bi poželjela pravi dizajnerski primjerak na svojim nogama, cipele kao stvorene za svaku modnu kombinaciju, a tako udobne da se u njemu s lakoćom može hodati cijeli dan?! Högl ovog proljeća ponovo oduševljava – polucipela metalnog odsjaja s potpeticama ukrašenim dizajnerskim kristalima oduševljava poklonice vrhunske obuće. A njih je, samo za Högl dizajnirao Jean Paul Gaultier.

L’enfant terrible svjetske mode, vječiti revolucionar i „razbijač“ standardnog i tradicionalnog, Jean Paul Gaultier je odlučio intervenirati u savršenstvo Swarovski kristala. Godinu dana je trajala suradnja modnog vizionara i elitnog brenda koji svoju stoljetnu tradiciju temelji na perfekciji simetrije, a rezultat su jedinstveni kristali „Kaputt“. Savršeno nesavršeni – najbolji je opis ovih čudesnih kristala koji su zasigurno najradikalnija inovacija u svjetlucavom carstvu kuće Swarovski, a sada su dostupni na luksuznom modelu polucipela koje Högl ponosno ističe u svojoj kolekciji proljeće/ljeto 2017.

 

hogl-fashion-modnialmanah
2.399,00 kn

 

hogl-fashion-modnialmanah
2.399,00 kn

Fotografije: Högl Shoe Fashion

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS