Högl back to 70’s! po uzoru na Romy Schneider ili Audrey Hepburn

Volimo retro priče, posebno povratak u modne dekade koje su obilježile modnu scenu i u fokus stavile ono što volimo već 50 godina! Högl kao da je pročitao misli brojnih šminkerica koje su noseći vrtoglave potpetice pomislile kako je bilo ‘blaženo’ vrijeme kad je blok peta koju su proslavile modne ikone Romy Schneider ili Audrey Hepburn bila bila sinonim za štiklu. Jesen 2020 zanimljiva je retro priča o obući koja naglašava osobnost onih koje je nose, ali i pruža mogućnost da se na šik način izdvojimo iz mase.

Iako se u kolekciju vratila elegantna smeđa, koja koketira sa svevremenskom crnom, crvena na obući je ono što oduševljava na prvi pogled. U modelima kakve su nosile Romy (salonke) i Audrey (čizmice) koje zapravo i nose njihova imena.

Evo dva modela koji čekaju da ih odaberete!

ROMY – salonke
Ovako izgleda cipela kada je dizajnirana za snažne nadahnjujuće žene. Ove ROMY potpetice posvećene su svim ženama koje svojom karizmom i stavom , slave uspjeh u svom svakodnevnom životu, a opet odišu ljepotom i samopouzdanjem. Izvrstan dizajn ovih salonki unosi šarm 70-ih i savršeno ga uklapa u svakodnevicu. Blok potpetica od 7 cm i četvrtasti vrh cipele te zlatni ukras bazu od fine mekane kože presvučene krokodilskim reljefom ove cipele čini savršenim izborom za svakodnevni look.

AUDREY – čizmice
Ova gležnjača posvećena je svim modernim ženama koji čine uspjeh u svom svakodnevnom životu, istodobno odišući ljepotom i samopouzdanjem. AUDREY čizma ima neporeciv retro izgled 70-ih. Intenzivna koža s kroko reljefom odlična je baza za različita kombiniranja i modne kombinacije u baršunu i brušenoj koži.

Högl-fashion-70's-moda-romy-audrey-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed