H&M ima novu suradnju s Brock Collection

Fokus ove kolekcije stavljen je na modernu romansu — pristupačnu raskoš pomiješanu s uličnom jednostavnošću s daškom proteklih desetljeća! Tako bi se najljepše mogla opisati suradnja H&M-a s brendom ženske odjeće Brock Collection iz LA-a. Dominiraju cvjetni uzorci, naramenice na vezanje i korzeti, dok se ženstvene siluete i kontrasti s traperom međusobno upotpunjeni komadima uličnog stila. Cjelokupna ponuda dražesnih haljina, setova, trapera i modnih dodataka je napravljena od održivijih materijala, a potražite je možete u odabranim H&M trgovinama.

Kolekcija s potpisom Brock Collection stila, donosi nježnu romantičnost, ali i za grad spremnu ponudu haljina, bluza, topića, traperica i traper hlačica, plus cipele, nakit, torbe i sunčane naočale. Modeli koji prate liniju i sanjivi detalji s volanima se miješaju s lepršavim tkaninama, voluminoznim suknjama i balon rukavima. Paleta boja sastoji se od crne, blijedo ružičaste, prljavo bijele, krem boje te ispranog trapera. Kolekcija je izrađena od održivijih materijala – organskog lana, organskog pamuka, recikliranog pamuka, recikliranog poliestera i Tencel ™ Lyocell materijala.

H&M-Brock-Collection-fashion-moda-modnialmanah

“Oduševljeni smo što surađujemo s Brock Collection, koja je poznata po svojoj luksuznoj izradi, besprijekornim modelima i strukturama te ima prilično slavne osobe koji ih prate. No, ima i ljepote u činjenici da se njihovi dizajni uvijek osjećaju prizemno, promišljeno i lako se nose – vjerujem da je to ključ njihovog uspjeha. Želimo proslaviti romantiku i učiniti je dostupnom mnogima.
Dodavanjem održivijih materijala stvara suradnju u koju se nadam da će se zaljubiti naši kupci širom svijeta ”,
kaže Maria Östblom, voditeljica dizajna u H&M-u.

“Brock Collection je brend koji je oduvijek usmjeren na stvaranje poveznica između uglađenog gornjogradskog stila uparenog s prizemnom lakoćom, stoga smo jako sretni što ovu kolekciju možemo predstaviti novoj publici. Svaki komad u kolekciji je poseban i nosi određeni romantični šarm, ali potpuno je jednostavan”, kažu Laura Vassar i Kristopher Brock, dizajneri i suosnivači Brock Collection brenda.

Kako bi obilježili lansiranje Brock Collection x H&M kolekcije, H&M je zajedno s koreografom Sherrie Silver kreirao modernu plesnu koreografiju. Koncept koreografije je “potpuna zabava” s odabranom glumačkom postavom od osam talenata koji su glumili u kampanji: Julia Campbell, Patricia Manfield (Heir), Alva Claire Mc Kenzie, Dulcie Gibbons, MaryGrace Tropeano, Dohuyn Kim, Ajok Daing i Sherrie Silver.

Trenutno nema komentara

Comments are closed