Hlače s printom – evo kako skrivaju kilograme!

Šarene hlače kako je općeniti naziv za sve vrste hlača s printevima ili volite ili ne volite. Ako ih volite, onda naučite odabrati print koji će laskati vašoj figuri, a ako ih ne ‘lajkate’ možda je vrijeme da im date priliku. Jer više od dobrog steznika, hlače dobrog kroja i uzorka na tkanini mogu optički učiniti čudo za vašu građu tijela.

Evo u čemu je tajna, odnosno kako odabrati idealan print u skladu s tijelom. Sve hlače koje vidite u ovoj temi iz aktualne su kolekcije modnog brenda C&A!
• Printeve dijelimo na cvjetni i geometrijski pa prvo odlučite koji vam je draži. Cvjetni print može biti dominantan (veliko cvijeće na podlozi) ali i potpuno elegantan (sitni cvjetići na podlozi sličnoj bojama cvijeća), a geometrijski printevi podrazumijevaju sve – pruge, točke, raster, kvadrate… Kao takav ovaj print ima širi spektar prekrivanja.
• Kako odabrati idealan print? U grupo, ovo je osnovni savjet – što su bokovi i bedra širi to neka bude više geometrijskih oblika na vašim hlačama. Za žene građe tijela kruška – uska ramena, široki bokovi idealni su kvadratići jer oni, posebno kad su sitni, djeluju kao raster, odnosno mijenjaju fokus promatrača. Zato u nekim pepita hlačama izgledate ‘mršavije’. Za žene uskih bokova i tanjih nogu, a naglašenog trbuha idealni su modeli hlača s točkama koje optički dodaju volumen. Isto je i s cvijećem – što ste mršaviji, to neka bude veće cvijeće na hlačama.
• Linije čine čudo, posebno kad su okomite, za optički rad na visini tijela. Iako je standard za ovaj stilistički alat igra ne boja- crne i bijele, mi se ipak nekako više držimo boja. Naime, izaberete li hlače jedne boje, na kojima su pruge u drugoj boji (pogotovo ako su kontrastne) manje agresivno djelovati ćete više. Dobar primjer su ove C&A hlače s početka naše teme.
• I za kraj, printevi će učiniti čudo ako je i kroj hlača savršen. Ne zaboravite na to prilikom kupovine hlača.

Trenutno nema komentara

Comments are closed