HIT modni detalji – narukvice, ogrlice, kape, sunčane naočale…

Možete biti i najjednostavnije odjevene ukoliko ste na ‘TI’ s modnim detaljima! Jer upravo marame, sunčane naočale, ogrlice, naušnice stvaraju vašu vizualnu modnu kartu i govore o vama puno više od odjeće. Volite li začine stila? Mi smo pronašli prekrasne modne detalje s potpisom Mohita…

Evo modnih savjeta kako ih nositi:
• Ogrlica – volite li ovaj modni detalj znate kako će upravo ogrlica biti ‘točka na i’ vašeg stajlinga. Bez obzira nosite li najjednostavniju crnu haljinu, dolčevitu ili stajling kojem će ogrlica samo pojačati modni look. Velike, bogate i u nekoliko niski ogrlice nosite uz dublji dekolte, dok dugačke, viseće ogrlice, po nekoliko u nizu, odlično pristaju na košulje s ovratnikom.
• Narukvica – imate li tanje ruke, nosite više sličnih u nizu ili od istog materijala. Ukoliko ih imate nekoliko, mijenjajte ih, ali ih i kombinirajte uz ručni sat.
• Kape – kad nemate savršenu frizuru, spas su kape i šeširi. Posebno na glavama žena koje ih u zatvorenom prostoru, po bontonu ne trebaju skidati. Kako odabrati pravi? Modno je pravilo da se pokrivala za glavu odabiru po ovom načelu: što je glava sitnija manja je i kapa. Isto tako pazite da se pokrivalo za glavu uskladi s ostatkom modnog stajlinga. Što to znači? Uz poslovno odijelo i dolčevitu ispod njega nosite francusku kapu, a uz haljinicu iznad koljena i visoke čizme šeširić.
• Naušnice – ma koliko vam se činilo da možete bez njih, kombinirajte ih uz svakodnevne stajlinge. Vidjet ćete rezultat: samo one same mogu popraviti modni dojam i osvježiti kombinaciju koju nosite. Kako odabrati pravi model? Imate li okruglo lice birajte viseće naušnice koje prelaze rub brade. Uskom li licu pristaju okrugli modeli, a što je lice sitnije, sitniji je i nakit.

Trenutno nema komentara

Comments are closed