Hit ljeta – kombinezoni

Želite li odjenuti jedan odjevni predmet i zablistati u potpunosti, a volite nositi hlače za vas je kombinezon. Vrlo praktičan modni komad koji se može nositi na različite načine ovisno o tome kako kombinirate modne detalje.

No, znate li kako nije svejedno koji model kombinezona odaberete! Vjerujemo kako ste se u to uvjerile u kabini svojih omiljenih trgovina! U čemu je tajna? Kombinezoni su različitih krojeva, a vi očito birate krivi. Danas naša Alma savjetuje kako odabrati idealan kombinezon ovisno o građi tijela! Almu je inspirirala aktualna kolekcija Mohito u kojoj dominiraju prekrasni kombinezoni.

Ovo su savjeti:
• Prilikom odabira idealnog kombinezona pazite na kroj donjeg dijela. Hlače moraju biti krojene u skladu s vašom građom tijela. Što to znači? Imate li jače bokove hlače kombinezona neka budu dublje, uske bokove i manja prsa optički će izjednačiti model kombinezona rezan u struku, veća prsa i uže bokove prekrijte užim gornjim i raskošnim donjim dijelom kombinezona…
• Pazite na kvalitetu tkanine- u ljetnim mjesecima neka vaš kombinezon bude viskozni, pamučni i u svjetlijoj boji.
• Imate li skladno građeno tijelo kombinezon nosite uz ravne potplate, a naglašenu stražnjicu optički ublažite cipelama na visoku potpeticu.
• Koji tip kombinezona nosite? Osim građa tijela, odgovor diktira i bonton! Sportski, napravljen od mekanog pletiva odaberite za casual look, a kombinezon od viskoze ili svile za posebne prigode.
• Kombinezon može biti s kratkim rukavima, bez rukava, s duljim nogavicama ili skroz kratkim. Isprobajte sve varijante i odaberite onu koja najbolje pristaje vašoj građi tijela.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS