Hit je eko koža, evo koje komade trebate u svom ormaru!

Gledajući modne trendove, sve što je od eko kože je apsolutni hit ove modne sezone! Haljine, hlače, minice, jakne, pa čak i košulje…Mohito u svojoj kolekciji ima neodoljive komade koji se lako kombiniraju i vješto koketiraju različitim stilovima.

Što odabrati?
Hit su hlače visokog struka koje se lijepo kombiniraju uz fine bluze i sakoe od štofova, haljine koje prate liniju tijela i nose se u kombinaciji s visokim čizmama, suknje i kratke hlačice koje svojim krojem podsjećaju na lude 80-te i jakne, mantili koji stavljaju točku na ‘I’ svakog outfita.

Što morate znati prilikom nošenja ovakvih odjevnih predmeta?
Umjetna koža zadržava toplinu tijela pa je idealna za hladniji dio godine. Kako bi vam komadi trajali dovoljno dugo važno je znati kako održavati ovakvu odjeću!

Evo nekoliko korisnih savjeta:
• Umjetna koža se pere, ali na programu za osjetljivo rublje. Najbolje je učiniti ručno i to koristeći sredstva za osjetljive tkanine.
• Pazite na sušenje – najbolje je ovakvu odjeću objesiti na vješalice i ostaviti da se osuši na zraku.
• Trebate li glačati ovakvu odjeću, učinite to kroz pamučnu krpu s prave strane umjerenom temperaturom glačalom bez pare.
• Odjeću od umjetne kože nemojte čuvati u najlonu. Ukoliko ih slažete ‘jedan na drugi’ između odjeće stavite platnene krpe. Na taj ćete način spriječiti lijepljenje odjeće.

Trenutno nema komentara

Comments are closed