Hit boje kose: roza, ljubičasta, zelena…Tko ih ipak ne smije nositi?

Vjerujemo da ste primijetili – ovog je proljeća hit obojana kosa. Kad kažemo obojana, mislimo na jarke, izražajne nijanse koje ‘vršte’ s glava. Budući da će ovog ljeta ovaj modni trend eskalirati saznajte kad je primjereno, a kad ne obojiti kosu u jarke boje…

• Kakvim se poslom bavite? Koji vam je poslovni dress code? Ukoliko je formalan i strog zaboravite na ljubičaste šiške ili pramenove. Ma koliko bili moderni…

• Imate li vremena za bojanje kose svakog mjeseca ili volite preskočiti koji posjet frizeru? Ukoliko nemate vremena za redovito bojanje kose razmislite o pramenovima ili prirodnoj boji kose. Za one koje su ‘ovisne’ o frizerima idealne su i promjene.

• Zaboravite na krede i slične teksture koje kosi daju suh izgled. U ovoj sezoni pramenove u ludim bojama stavljamo na geometrijski savršeno ošišanoj kosi.

• Koju boju odabrati? Svijetle plavuše (svijetle oči, boja puti) neka odaberu pastelne nijanse poput boje lavande, baby plave ili nježne ružičaste, a crnke i žene tamnije kose mogu uživati u neonskim bojama poput ružičaste ili indigo plave.

kosa_boja_modnialmanah_beauty

Trenutno nema komentara

Comments are closed