Hippy Garden i Ansambl Lado u prekrasnoj modnoj priči!

Čuvari hrvatske kulturne baštine Ansambl LADO i modni brend Hippy Garden predstavljaju lijepu modnu priču. Ususret dosad najvećem nastupu LADA u zagrebačkoj Areni, dizajnerica Đurđica Vorkapić i njezin brend “From Croatia with Love” predstavljaju limitiranu kolekciju T-shirt majica i tenisica s prepoznatljivim motivom licitarskog srca i potpisom LADA.

“Prekrasna je poveznica brenda ”From Croatia with Love “ s Ansamblom LADO, mišljenja sam da je to najljepši i najpozitivniji način povezivanja hrvatske tradicije s modnim izričajem!”- izjavila je dizajnerica Đurđica Vorkapić.

Do sada najveći hrvatski koncert predstavnika najljepše hrvatske glazbene i plesne tradicije pod imenom Čuvajmo naše blago očekuje nas u subotu, 3. lipnja u 20 sati. Posjetitelji će po prvi puta u Zagrebu imati prilike uživati u najmodernijoj glazbeno- scenskoj čaroliji kad je Ansambl LADO u pitanju koji će na do sada najvećoj hrvatskoj pozornici kulture predstaviti potpuno novi cjelovečernji program Ispod duba stoljetnoga.

Gdje kupiti outfit za subotnji nastup LADA?
Limitirana kolekcija majica i tenisica može se kupiti uz upit na mail organizatora marina@high-level.hr te na Hippy Garden web shopu
http://www.hippygarden.net/en_US/product-category/hippy-garden-ansambl-lado/

Još ima pokoja ulaznica… Ulaznice za nastup ansambla LADO u Areni Zagreb, 3. lipnja u 20 sati, a čiji su partneri HEP i Pevec mogu se kupiti u sustavu Ulaznice.hr i Eventim.hr.

Trenutno nema komentara

Comments are closed