Healthy is the New Sexy – novi je trend kojeg su prihvatile poznate Hrvatice!

Zdrava kosa i vlasište najbolji je ukras svake žene- poručili su u svojoj jesenskoj kampanji frizeri i stilisti kose u svim salonima Ruža! S tradicijom dugom 45 godina, Ruža je kultni frizerski brand, a ujedno i jedini koji već 20 godina među svojim salonima ima Institut Kerastase, ali i jedini AVEDA Lifestyle salon u regiji.

Kao dokazani trendseteri na području inovacija u zdravlju, njezi kose i vlasišta, bojenju i oblikovanju frizura Ružin kreativni tim predstavlja novu kolekciju koju utjelovljuje 7 prekrasnih žena, ujedno Ružinih ambasadorica i muza: Bojana Gregorić Vejzović, Vanna, Jelena Veljača, Tatjana Jurić, Renata Sopek, Ecija Ivušić, Dorin Zelenika.

Upoznajte ih…

1. BOJANA GREGORIĆ VEJZOVIĆ
Bojana Gregorić Vejzović, Ružina muza i zaštitno lice već 20 godina. Ona je svevremenski lijepa i pravi je simbol profinjene ženstvenosti, stoga savršeno nosi jedan od Ružinih trendova ove sezone: Čokoladno smeđu Ruža Signature boju. Boja je postignuta decentnom Contouring tehnikom, koja stvara neprimjetnu igru svjetla i sjene čime su postignuti sjaj, punoća i luksuz boje.
Top frizura sezone je bogati konjski rep: Ruža Signature Ponytail – postignut uz dodatak Ruža signature umetaka za kosu.

beauty-ruža-hair-spa-modnialmanah

HAIR SPA THERAPY:
Bojanina kosa je uvijek sjajna i bogata i to uz Ruža Detox ritual za zdravlje i revitalizaciju vlasišta, zatim Kheratermie, intenzivan tretman za strukturu kose, Fibroplastiku, tretman poput fillera za kosu, za punoću i snagu, te uz Ruža Signature Hair Glossing tretmane za izrazit sjaj.
Tretmani su dio Hair Anti-Aging terapije za kosu i vlasište.

2. VANNA
Vanna je Ružina muza i zaštitno lice već više od 18 godina, predstavlja i nosi trend no1. sezone, a to je BOB i to platinasti bob. Bob je kralj ove sezone, a platinasta boja kraljica je također. Zajedno su dobitna kombinacija i “fashion statement” bez premca.

beauty-ruža-hair-spa-modnialmanah

HAIR SPA THERAPY:
Vanna svoju kosu njeguje uz nezaobilazni Aveda Botanical Therapy tretman za detoksikaciju i balans vlasišta te snagu i sjaj kose, a vlasi još i dodatno uz Ruža Signature Aveda Fill Me In tretman za punjenje i osnaživanje kose, te Invati Hair Spa tretman za čvrstoću i gustoću.
Sve skupa predstavlja idealan Hair Anti – Aging protokol.

3. RENATA SOPEK
Renata i Ruža zajedno su od 2004., punih 15 godina. Volumen u kosi i senzualan dojam postignuti su uz Ruža Very Sexy Hair signature frizuru i Ruža signature boju Baby Platinum Blond dobivenu Eclipting tehnikom. Ovo je look koji svojom putenošću i senzualnošću naglašava ženstvenost. Istovremeno profinjen i sexy.

beauty-ruža-hair-spa-modnialmanah

HAIR SPA THERAPY:
Za sjaj i punoću kose bitni su redoviti Hair Spa tretmani pa su tako u Renatinom “hair beauty režimu”: Ruža Signature Detox tretman za zdravlje i elastičnost vlasišta, Ruža Kheratermie i Fibroplastiku za strukturu i čvrstoću vlasi i protiv lomljenja kose, a Ruža Absolute Blond Beautifier za ljepotu i sjaj plave, blond nijanse. Ovi tretmani bitan su dio protokola za osnaživanje i sjaj kose.

4. ECIJA IVUŠIĆ
Ecija Ivušić, već je 7 godina ambasadorica Ruže. Od plavuše do tamno smeđe, pa sada zavodljive bakreno blond izvedene u Ruža signature tehnici “Soft Colour”.
Sve te promjene boja, a da kosa i dalje izgleda sjajno, bujno i zdravo moguće su jedino uz Ruža Hair Spa tretmane i savršenu ekspertizu u području bojenja.
Ruža Signature valovi, bakreno blond boja (jedna od trenutno najtraženijih trendova), kosa puna sjaja, bujna i senzualna. Ma, tko ju ne bi poželio?

beauty-ruža-hair-spa-modnialmanah

HAIR SPA THERAPY:
Ecijina Hair Spa “beauty rutina” sastoji se od: Ruža Detox Hair Spa tretmana za vlasište, Densifique rituala za gustoću kose, Hair Gloss Hair Spa tretmana za izrazit sjaj te Deluxe Chronologiste Hair Spa rituala za bogatstvo teksture. Rezultat je bujna, sjajna duga kosa, podatna i meka poput baršuna. Idealna za valove, ali i ravnu kosu.

5. TATJANA JURIĆ
Prvi puta je obojala kosu u Ruži i već se 15 godina prepušta u ruke Ružinim profesionalcima.
Hair Spa tretmani, pilinzi i tretmani vlasišta dio su Tatjanine tjedne rutine.
Tatjana nosi dulji bob, odnosno BOB- LOB. Apsolutna IT frizura sezone koju je Tatjana prva iznijela i oduševila svih, naravno u Ružinoj izvedbi. Zavodljivi bob- lob, gust, sjajne i izrađene teksture uz Bronde Red Gloss tehniku bojenja naprosto obara s nogu. Istovrememo i profinjen i zavodljiv, odiše finoćom i stilom, a opet uz malu intervenciju i opuštenije “beach waves” valove može dobiti ležerniji, buntovniji dojam, zato i je IT frizura sezone, a crvena i crveni odsjaji također.

beauty-ruža-hair-spa-modnialmanah

HAIR SPA THERAPY:
Tatjanin Hair Spa protokol: Ruza signature Scalp Detox, Hair Glossing Hair Spa tretman i Color Reviver Hair Spa tretman. Savršena formula za tako bujnu i sjajnu kosu prekrasne boje i odsjaja poput Tatjanine.

6. DORIN LUCISSIMA – Dorin Zelenika
Dorin je blogerica, prava fashionistica i IT girl. Dio Ružinog ambasadorskog tima već 4 godine. Svoju dugu, bujnu kosu duguje Ruža Signature Hair Spa ritualima, tako važnim za sjaj, zdravlje i bujnost kose. Oni su preduvjet svake savršene boje i frizure.
Boja je zlatnobeige blond – Ruža signature boja; tehnika bojenja: Ruža signature Babylights. Ova boja je jedan od najvećih hitova ove sezone, ali i Ružin zaštitni znak među bojama.
Otkrivamo malu tajnu, to je jedna od najtraženijih boja.

beauty-ruža-hair-spa-modnialmanah

HAIR SPA THERAPY
Ruža Extensioniste, specijalan Hair Spa ritual za očuvanje i rast duge kose, Ruža Hair Detox tretmani za revitalizaciju vlasišta i Ruža Kerastase Blond Beautifier Hair Spa tretman za očuvanje i sjaj plavih nijansi čine Dorininu “hair beauty rutinu”.

7. JELENA VELJAČA
Snažna, odlučna, borac to je naša Jelena i savršeno predstavlja te Ružine vrijednosti. Muza i ambasadorica Ruže već 2 godine.
Jedan od važnih trendova ove sezone je snažna, zdrava i sjajna kosa, puna i bogata, baš poput Jelenine.
Kako bismo dodatno naglasili snagu i punoću dodali smo i Ruža signature dodatke za kosu i dobili smo savršenstvo teksture i jos veću duljinu.
Boja je Natural beige blond izveden u Sombre i 3D tehnikama, što boji daje dodatnu trodimenzionalnu dubinu i volumen, krečući od suptilno nešto tamnijeg korjena pa prelazeći u svijetliju nijansu.

beauty-ruža-hair-spa-modnialmanah

HAIR SPA THERAPY
Jelena redovito radi Aveda Botanical Hair Spa tretman i Aveda Pramasana Scalp Hair Spa tretman za balans, revitalizaciju i pomlađivanje vlasišta te Aveda Fill me In, Aveda Glossing i Aveda Damage Remedy za savršenstvo punoće, sjaja i jačinu kose.

Kreativno vodstvo: Nikolina Kisić Mamić
Hair: Ruža Creative Tim
Styling: Ruža Creative Tim
Foto: Mladen Šarić
Make up: Saša Joković
Making Of Videos: Nensi Profaca

Trenutno nema komentara

Comments are closed