HASK Macadamia oil – savršena njega kose nakon ljeta!

Da se zaljubite u beauty brend Hask dovoljno je samo jednom oprati kosu šamponom iz bilo koje njihove linije, a kad krenete s njegom kose koristeći sve proizvode iz linije koja odgovara vašoj kosi priuštili ste svojoj kosi njegu ravnu onoj u frizerskom salonu.

Ovaj američki brend, odnedavno prisutan na Hrvatskom tržištu, osvojio je srca brojnih žena diljem svijeta, a svaka linija uključuje šampone, regeneratore, dubinske regeneratore, ulja za kosu, maske i suhe šampone. Kvaliteta im je odlična, a svi proizvodi ne sadrže tvari kao što su sulfati, parabeni, ftalati, gluten i aluminijski škrob.

Bestseller linija je makadamija koju isprobajte upravo sada – na kraju ljeta. Zašto? Odgovor je vrlo jednostavan – ova linija riješit će vas suhe kose uz pomoć ulja makadamije koje ju obnavlja i ostavlja ju mekom i sjajnom. Hidratantni boosteri infuzirani ovim uljem i bogati antioksidantima, kosu čine podatnom i svilenkastom na dodir.

Za dugu kosu svakako koristite šampon, masku i ulje koje zaglađuje vrhove kose. Ako možete osušite kosu prirodno, bez upotrebe sušila.

Trenutno nema komentara

Comments are closed