Hansaplast predstavlja beauty rutinu za savršena stopala!

Tople zrake sunca mame nas van, a boravak na otvorenom mami nas da se riješimo teške zimske obuče i konačno uskočimo onu lakšu, otvorenu, ljetnu. Prije nego naša stopala konačno ugledaju sunce važno ih je pripremiti i uljepšati. Ljeti su stopala izložena ne samo pogledima već i vanjskim utjecajima koji ih mogu dodatno isušiti pa je nakon prvotnog uljepšavanja važno nastaviti s redovitom njegom stopala ljeti. Zato je tu Hansaplast, bogata linija proizvoda koji će kožu vaših stopala učiniti i održati svježom, mekom i hidriranom, u svakoj prigodi!

Dočekajte ljeto bez ispucanih peta
Ispucana koža stopala nije samo estetski problem. Ovo stanje može ograničiti kretanje zbog bolova i nelagode koju stvara. Koža stopala može ispucati zbog gubitka elastičnosti, koja je pak posljedica starenja. Ovaj se problem može javiti i u mlađoj dobi zbog izlaganja trenju i pritisku. Vanjski sloj kože, epiderma, reagira na dugotrajna opterećenja stvarajući slojevita zadebljanja. Uslijed iznimno jakog i kontinuiranog pritiska, stanje se pogoršava i zato koža puca.

hansaplast-stopala-ljeto-beauty-rutina-modnialmanah

Hansaplast intenzivna krema protiv zadebljane kože stopala inovativna je kombinacija čak 20% ureje i Aquaporin tehnologije. Ova formula potiče hidrataciju kože i jamči brze i dugotrajne rezultate. Za svega 4 dana koža će biti primjetno mekša i glađa.

Urea je snažan čimbenik zadržavanja vlage u koži i prirodno se nalazi u njezinim površinskim slojevima. Ovaj blagotvorni sastojak opskrbljuje stanice kože potrebnom tekućinom i čini ju glatkom i mekom.

Ljetna šetnja bez dosadnih žuljeva
Neugodni žuljevi javljaju se na mjestima gdje je koža dulje vrijeme izložena pritisku i trenju, primjerice kod bavljenja sportom ili nošenja novih cipela. Zbog pritiska i trenja gornji sloj kože (epiderma) odvaja se od sloja koji je ispod njega. Tekućina se izlijeva u taj prostor i tako nastaje žulj. Žuljevi mogu biti izrazito neugodni, no srećom postoji nekoliko načina kako izbjeći bol i osigurati brzo zacjeljivanje.

hansaplast-stopala-ljeto-beauty-rutina-modnialmanah

Ako je žulj probušen, ostatak kože iznad njega se ne smije odstraniti. Ranu je važno zaštititi od vanjskih utjecaja i onečišćenja. Koristite Hansaplast SOS flaster za žuljeve kako biste uklonili žulj bez da ga probušite. Flaster djeluje tako što pomaže u uklanjanju dodatnog pritiska na žulj i štiti osjetljivi sloj kože oko njega. Hansaplast Foot Expert SOS flaster za žuljeve svojom hidrolokidnom tehnologijom stvara optimalno vlažnu sredinu za brže zacjeljivanje rane.

Riješite se kurjih očiju i ponovno uživajte u omiljenim sandalama
Vanjski sloj kože, epiderma, djeluje kao zaštitna barijera za dublje, osjetljivije slojeve. Ako su stopala izložena trajnom pritisku i trenju, primjerice zbog neodgovarajuće obuće, koža reagira stvarajući žulj. Ako se pritisak nastavi na istom području zadebljanje se može pretvoriti u kurje oko s tvrdim središtem koje seže u dublje, osjetljivije strukture gdje uzrokuje bol i ometa kretanje.

hansaplast-stopala-ljeto-beauty-rutina-modnialmanah

Možemo puno učiniti kako bismo održali zdravlje stopala, primjerice nošenjem udobne obuće odgovarajuće veličine i korištenjem hidratantnih krema za njegu stopala. Zaštitite kurje oko posebnim Hansaplast flasterom protiv kurjih očiju. Zahvaljujući salicilnoj kiselini, sastojku za omekšavanje kože i brzo olakšanje, ovaj će flaster zaustaviti daljnji pritisak i bol te istovremeno ukloniti kurje oko. Salicilna kiselina sadržana u središtu pjenastog prstena omekšava kurje oko. Djeluje popuštanjem međustanične strukture koja tvori kurje oko i povećanjem hidratacije, zbog čega kurje oko nabubri i omekša te se lako može ukloniti pomoću tople kupke.

Za ljeto bez neugodnog mirisa stopala
Stopala imaju više žlijezda znojnica od bilo kojeg drugog dijela tijela. Znoj sam po sebi nema mirisa, no stopalo je često ‘zarobljeno’ u čarapi ili cipeli gdje mikroorganizmi nalaze idealno okruženje za stvaranje neugodnih mirisa. Osim pravilne higijene stopala, dezodoransi i anti-perspiranti za stopala ključni su u borbi protiv ovog neugodnog problema.

hansaplast-stopala-ljeto-beauty-rutina-modnialmanah

Hansaplast Silver Active sprej za stopala je antiperspirant s antibakterijskim svojstvima posebno razvijen za stopala. Ovaj sprej za stopala, diskretnog mirisa, bit će vam od pomoći tijekom ljetnog i vlažnog vremena. Dermatološki je testiran i nježan prema koži.

Osvojite paket proizvoda za lijepa i njegovana stopala!
Posjetite Facebook stranicu Hansaplast Hrvatska i uskoro sudjelujete u nagradnom natječaju. Osvojite vrijedan poklon paket proizvoda za njegu stopala i zakoračite u ljeto puni samopouzdanja!

Trenutno nema komentara

Comments are closed