Halloween party uz Lush

Lush manufaktura ručno je pripremila i zamotala u recikliranu ambalažu poklone pune strašnih proizvoda koji će transformirati iskustvo u kupaonici.

Od najslađeg mošusnog ljigavca za tuširanje – Boo! do sapuna koji svijetli u mraku prepunog hranjivog kakao maslaca i razvedravajućeg ulja limunske trave – Ghost in the Dark; Lush proizvodi pobrinuti će za najluđi Halloween party po tušem.

Kako bi se pripremili za najluđi tulum u godini tu su stimulirajuće ulje cimeta i razvedravajuće ulje naranče u bombi za kupanje Punkin Pumpkin i pjenušavoj kupki Sparkly Pumpkin.

Little Box Of Horrors
Tako dobar da opsjeda! Ako uz šljokice želite razbukatati i duhove ovaj jezivi dar stvoren je za vas. Kupajte se i tuširajte strašnim poslasticama koje će potaknuti čarobna sjećanja buchu uljem i tamjanom.
Sadrži: sapun Ghost In The Dark, bombe za kupanje Mercury Retrograde i Monsters’ Ball, ljigavac za tuširanje Boo! i FUN (4 u 1 proizvod za kupanje, tuširanje, pranje kose i zabavu) Glow Worm.

lush-beauty-modnialmanah

Pumpkin
Na Noć vještica u crnilu noći, usamljenog tragača za slatkišima strah će doseći. Nakon trčanja uokolo i svih trikova, kada sat otkuca ponoć očekuje ga strašno iznenađenje puno krikova.
Sadrži: bombe za kupanje Punkin Pumpkin i Lord Of Misrule, pjenušavu kupku Sparkling Pumpkin i piling za usne Pumpkin Spice.

lush-beauty-modnialmanah

Svi proizvodi i pokloni dostupni su u Lush trgovinama ili putem web shopa lush.hr

Trenutno nema komentara

Comments are closed