Gubitak kose može se usporiti! Ovo je proizvod koji je zaludio žene cijelog svijeta!

Gubitak kose može biti genetski, ali i produkt stresa, užurbanog načina života čija posljedica je neuravnotežena prehrana ili odgovor organizma na bolest, emocionalni šok ili hormonalne promjene. Uzroci gubitka kose kod muškaraca i žena donekle se razlikuju (muškarci su skloniji nasljeđivanju, a žene hormonalnim poremećajima), no rezultat je sličan: ubrzan gubitak kose.

beauty-forcapil-antichute-hair-kosa-gubitak-kose

Iako još lijek protiv ispadanja kose nije izumljen, ono što je dostupno na tržištu su sredstva za usporavanje tog procesa ako se radi o nasljednom faktoru ili oporavljanjem folikula iz kojih raste nova kosa ako se radi o ispadanju uslijed stresa i nezdrave prehrane. Kosa, kao i nokti i koža, nutrijente za rast uzima iz vašeg organizma, i zato je prehrana ključna u njezi i zdravlju. Nedovoljno vitamina i minerala uzrokovat će različite tegobe, a neki od njih su i slaba kosa koja prekomjerno ispada i lomljivi nokti.

beauty-forcapil-antichute-hair-kosa-gubitak-kose

Ako niste ljubitelj sintetskih dodataka prehrani ili sredstava za vanjsku primjenu, tada je za vas Forcapil® Anti-chute. To je dodatak prehrani s bio raspoloživim keratinom, kompleksom vitamina B i D, cinkom i aminokiselinama. Osigurava trostruko djelovanje: rast, snagu i elastičnost.

Nova formula Forcapil® Anti-chute je razvijena upravo za takve potrebe: potiče rast kose, snagu i elastičnost. Sadrži sumporne aminokiseline poput cistina i metionina, koje su među glavnim komponentama keratina – gradivnih dijelova naše kose, kao i aminokiselinu arginin, koja je neophodna za mnoge biokemijske procese u tijelu.

Sadrži i vitamine, minerale i biljne ekstrakte koji su pažljivo odabrali stručnjaci iz laboratorija Arkopharma:

  • Ekstrakt nadzemnih dijelova gospinog vlaska (Adantium capillus-veneris) koje je trajna paprat iz obitelji Pteridaceae. Sastoji se od mnogih molekula kao što su flavonoidi, fitosteroli i triterpenoidi. U narodnoj medicini prepoznat je kao jak tonik za kosu koji se bori s alopecijama (ćelavosti).
  • Poljska preslica (Equisetum arvense) je zeljasta trajnica. Tradicionalno se koristi protiv gubitka kose i protiv krhkih noktiju.
  • Biotin i cink doprinose održavanju zdrave kose i kože.
  • Vitamin B6 ima ulogu u reguliranju djelovanja hormona.
  • Bakar pridonosi normalnoj pigmentaciji kose.
  • Folna kiselina doprinosi sintezi aminokiselina i metabolizmu homocisteina.
  • Vitamin D, pantotenska kiselina i folna kiselina imaju ulogu u diobi stanica.

Korištenje: 1 tableta dnevno, s većom čašom vode, za doručak. Preporučujemo uzimanje najmanje 3 mjeseca kako je u skladu s prirodnim ciklusom rasta kose, a primjereno je za muškarce i žene od navršene 15. godine.

beauty-forcapil-antichute-hair-kosa-gubitak-kose

Dostupno u ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama i na web shopu Sophia.hr.

Trenutno nema komentara

Comments are closed