Glazba uz koju će dnevna beauty rutina biti savršena!

“Dobra stvar kod glazbe je to da kada te pogodi, ne osjećaš nikakvu bol” davno je izjavio Bob Marley, pa ćemo se mi ove izreke držati kako bismo što bolje i zabavnije proveli ovo poslijepodne. I ne samo poslijepodne nego i svaki dan, mjesec…

Nije tajna da glazba i zvuk mogu imati ogroman utjecaj na to kako se osjećamo. Slušanje heavy metala može nas oraspoložiti ili naljutiti, dok nas zvukovi valova ili šuštanja lišća mogu opustiti i smiriti. Švedski skintech brand FOREO svjestan je utjecaja glazbe na raspoloženje, odnosno činjenice da pozitivni osjećaji izazvani glazbom, kao što su veselje ili opuštenost, jačaju naš imunitet, dok negativni osjećaji izazivaju slabljenje imuniteta. FOREO stoga predlaže nekoliko zabavnih načina za jačanje imuniteta i bolje raspoloženje.

Glazba za opuštanje
Voda, šuma i cvrkut ptica uobičajeni su zvukovi za opuštanje i meditaciju. Glazbu možete slušati prije spavanja, dok čitate knjigu, ali i dok njegujete lice. Kako? Svakom upotrebom UFO pametne maske za lice! FOREO For You aplikacija pustit će umirujuću glazbu uz koju će vaše misli otploviti daleko od briga, a uobičajenu njegu lica kod kuće pretvoriti u pravi spa tretman poput onog u najluksuznijim beauty salonima. Iako zvuče kao nazivi pjesama, Wake Me Up Before You Glow i Shiny Happy People novi su FOREO tretmani koji će vašoj koži pružiti zdrav i prirodan sjaj, a vas će napuniti pozitivnom energijom koju će svi primijetiti.

8D glazba
Za sve ljubitelje dobrog zvuka 8D audio nije neka novost. No, velika većina tek u vrijeme
izolacije otkriva ovu novu dimenziju koju tehnologija pruža. Kako biste i vi iskusili ovaj novi viralni audio fenomen trebaju vam samo slušalice. U čemu je trik? 8D stvara dojam pomicanja zvuka oko vas distribucijom na dva različita kanala, lijevoj i desnoj slušalici. Pjesme se uređuju na poseban način koji omogućuje da glazbu osjetite oko sebe, kao da ste na živoj svirci. Stoga stavite slušalice na uši, utipkajte 8D music u YouTube tražilicu i otplovite u neki novi svijet bar na tren. Sigurni smo da nećete požaliti!

Virtualni party
Budući da koncerti i partyji u živo sada nisu mogući, mnoge domaće i strane zvijezde organiziraju virtualne svirke putem Instagram livestreamova. Rihanna, Steve Aoki, Diplo i Andrea Bocelli samo su neke od zvijezda koje održavaju koncerte iz svoje dnevne sobe, a glazbene stranice poput Resident Advisora organiziraju 42-satne interaktivne virtualne partyje (za koje se čak mora čekati u virtualnom redu), pružajući istinsko klupsko iskustvo. Koncerti iz udobnosti vlastitog doma više ne zvuče tako loše, stoga dajte i sami priliku ovoj novoj vrsti zabave, pozovite prijatelje da se pridruže liveu i dobro se zabavite!

Glazba utječe pozitivno na gotovo sve aspekte života, a svakodnevica je jednostavnija i ljepša uz njezine zvuke. Za koju god glazbenu opciju se odlučili, ne zaboravite piti dovoljno vode kako bi vaša koža ostala hidratizirana dok se krećete u ritmu muzike za ples. Ako vas glazba toliko ponese da zaboravite na unos tekućine, H20verdose maska stiže u spas kako bi ugasila žeđ vaše dehidrirane kože. A onda se čak i u izolaciji možete nastavite opuštati uz svoju najdražu glazbu.

#ostanidoma i potražite proizvode online na www.foreo.com

Trenutno nema komentara

Comments are closed