Gdje se kriju darovi za ovako slatke ljubimce? Odgovor zna Double Trouble Dog Boutique

Imate li četveronožnog prijatelja kod kuće, onda se pod vašim borom svake godine nađe i jedan poklon za vašeg psića, zar ne? Što pokloniti? Omiljene keksiće, novu ogrlicu ili možda odjevni predmet? Zima je, utoplite svog ljubimca!

Upoznajte Double Trouble Dog Boutique, novootvoreni webshop – butik za psiće koji nudi najslađe božićne poklone. Prigodne hoodice/jaknice s motivima sobova i majice sa snjegovićem vjerovatno će više oduševit same vlasnike, jer će im psići u njima izgledati još slađi nego što jesu, a u ponudi su i personalizirani božićni poklon paketi u kojima će psići apsolutno uživati.

U Double Trouble Dog Boutique-u potrudili su se uljepšati blagdane psićima i njihovim vlasnicima. Misleći na svaki detalj, osmislili su tri različite božićne poklon kutije. Svaka poklon kutija dolazi u personaliziranom božićnom pakiranju, s imenom vaše njuškice i uz pismo Djeda Božićnjaka, dok je sadržaj različit. Snowman box sadrži Hardy’s Mini ili Maxi kolačiće 225g i Fashion Style kost igračku, Santa box Hardy’s Mini ili Maxi kolačiće 225g, Fashion Style kost igračku i G-Win ili G-Win Grande ogrlicu, a Rudolph box Hardy’s Mini ili Maxi kolačiće 225g, Fashion Style kost igračku i Hype, Mexico ili Bjork maramu. Razveselite vašu najdražu njuškicu, a sebi olakšajte božićnu kupovinu, Double Trouble Dog Boutique vam daruje personalizaciju i besplatno božićno pakiranje spremno za pod bor.

Osim božićnih poklon kutija, u ponudi su preslatke pamučne hoodice i majice. Ugodna hoodica/jaknica na čičak za lagano oblačenje, namijenjena je svim malim i velikim pomoćnicima Djeda Božićnjaka, na sebi ima motive soba, a dolazi u dvije boje – crvenoj i zelenoj. Predivna majica sa snjegovićem izrazito je mekana i udobna, savršenog kroja te od debelog 100% pamučnog makoa. Majica je napravljena u tipu trenirke sa cool snjegovićem na leđima, savršena je za tople šetnje ili šepuranje oko božićnog bora. Radi se o cozy majici, za pse sa stavom i stilom!

Znate li? Double Trouble Dog Boutique nastao iz ideje dviju zaljubljenica u svoje psiće. Sonja i Petra krenule su od ideje da bi psići trebali izgledati dobro i moderno kao i njihovi vlasnici, ali da im u isto vrijeme bude ugodno. Njihova želja i misija je da pomognu vašem najboljem prijatelju da bude moderan, elegantan i u trendu, kao što i mi svi sami želimo biti, i naravno, presladak kakav i je.

„Ljubav za pse je u našoj krvi. Mi vidimo ljubimce kao članove naše obitelji i želimo im uljepšati život u svakom pogledu, učiniti ga zabavnijim i uzbudljivijim. Stoga smo uložili veliki napor u proizvodnju elegantog dizajna, u izbor kvalitetnih tkanina i materijala kako bi kreirali posebne i zanimljive proizvode. I najvažnije od svega, da svi proizvodi budu uz njihov dobar izgled i udobni vašem psu, a ugodni za oko njihovim vlasnicima. Proizvode od ostalih proizvođača biramo uz posebno inzistiranje na kvaliteti, dizajnu, praktičnosti i udobnosti“, objašnjavaju Sonja Kireta i Petra Miklenić, vlasnice Double Trouble Dog Boutique-a.

Ovaj jedinstveni online butik za pse želi ponuditi cjelokupnu ponudu, od svakodnevne ogrlice i zdjelice do ekstra posebnog outfita za svečanu prigodu. Njihov cilj je ponuditi najbolju kvalitetu i najnovije trendove po razumnim cijenama. Osim samog webshopa, Sonja i Petra jedan dio asortimana same proizvode gradeći svoj brend za psiće – Double Trouble. Unutar svog brenda u ponudi imaju ogrlice, dekice i marame koje same rade, dok vodilice od konopa ili kože, Doggy vješalice i Toybox igračke za njih izrađuju po njihovoj ideji.

Cijene božićnih poklon kutija su od 80,00 do 195,00 kn, a majice i hoodice su od 90,00 do 100,00 kn, ovisno o veličini vašeg psića. Glavne zvijezde božićne kampanje Double Trouble Dog boutiquea su Balluk i Georges, a sve proizvode možete pogledati na:

https://www.double-trouble.hr/
Instagram: @doubletrouble.hr
https://www.facebook.com/doubletrouble.hr/

Trenutno nema komentara

Comments are closed