Frozen Čarobna šuma čeka vas u CCO east i Split!

Zašto i kako je Elsa rođena s čarobnim moćima? Odgovor na ovo pitanje progoni junakinju Snježnog kraljevstva i prijeti njenom domu. Zajedno sa sestrom Annom, Kristofom i Olafom započinje opasno ali izvanredno putovanje. U prvom nastavku Snježnog kraljevstva Elsa se pribojavala jesu li njene moći prejake za ovaj svijet, a u novom nastavku filma nada se da su one dovoljne…

ccoeast-split-modnialmanah-lifestyle

To je ukratko najava drugog nastavka najpopularnijeg dječjeg filam Frozen 2 (Snježno kraljevstvo 2) koje nas je osvojilo 2015 godine. Od tada motiv preslatkih sestara Else i Anne, ali i njihovih prijatelja ne silazi s dječje odjeće, modnih detalja, ukrasa za kuću.

I ova će zima biti u znaku ovog filma kojeg mnoge djevojčice s nestrpljenjem očekuju a koji počinje s prikazivanjem u svim Cineplexx kinima sutra. No, ono što dodatno oduševljava je poseban projekt CCO east i Split koji kino užitak povezuju i s prekrasnom Čarobnom šumom koja je otvorena za sve posjetitelje oba centra od 15. studenog. U njoj se možete svakog dana fotografirati s glavnim likovima, a tijekom vikenda 23. i 24. studenog najmlađi će imati priliku zabaviti se uz facepainting, ples i dječje radionice kroz koje najmlađi posjetitelji Čarobne šume mogu osvojiti super nagrade iz filma te kinoulaznice.

Trenutno nema komentara

Comments are closed