Fraktal Beauty novi je beauty brend koji odlično odgovara na sve hormonalne promjene na koži!

Fraktal Beauty predstavlja liniju kozmetičkih proizvoda koji su namijenjeni njezi kože zahvaćene hormonalnim promjenama. No, dokazano djelovanje proizvoda i njihova posebna namjena izazivaju interes svih dobnih skupina.

Ženska energija je nezaustavljiva, uvijek nađe svoj put i način da se izrazi. Poruka je to kojom je hrvatski kozmetički brend Fraktal Beauty predstavljen na ekskluzivnom događanju u Zagrebu i kojom je najavio novo lice kozmetike u Hrvatskoj.

Fraktal Beauty je kozmetika koja je nastala kako bi odgovorila na hormonalne promjene i tragove koji ostaju na koži, ponajprije tijekom menopauze. Dokazano djelovanje proizvoda već izaziva interes svih dobnih skupina jer Fraktal predstavlja liniju koja je iskorak u novo doba: za suhu i dehidriranu kožu, kožu sklonu iritacijama, serume za dubinski detoks kože, za oporavak od UV zraka ili za zaštitu od plavog svjetla. Osobno iskustvo u njezi kože bilo je presudno za novi smjer koji Fraktal donosi na tržište. Vlasnica brenda, Tea Višek, dugi niz godina je prisutna na području kozmetike i uz svoj tim stručnjaka je odlučila razviti vlastitu liniju njege za kožu. Svim proizvodima je učinkovitost ispitana u neovisnim svjetskim laboratorijima.

Fraktal-Beauty-Launch-Event-kozmetika-modnialmanah

„Fraktal je čisto iskustvo pretočeno u bočicu. Iskustvo koje ne prestaje s menopauzom. Ta vatra koju osjećamo je energija koja traži novi izraz. Ovaj period života je bila moja prilika da svoje iskustvo i pokretačku energiju prenesem u proizvode u koje vjerujem, u proizvode koje je i moja koža odobrila. Fraktal je upravo onaj element koji trenutno nedostaje u dnevnoj njezi jer je menopauza specifičan period u životu žene, period u kojem se ne pristaje na ništa manje od najboljeg“, izjavila je osnivačica i vlasnica brenda Fraktal Beauty, Tea Višek.

Više o Fraktalu i na sljedećim poveznicama:
https://youtu.be/MP14mjZRCiM
https://www.youtube.com/watch?v=4aupYIYQB4w

U razvoju brenda je uz Teu Višek sudjelovala i brend menadžerica Mila Mendez koja je svoj višegodišnji rad na razvijanju svjetskih kozmetičkih proizvoda sada primijenila i u Hrvatskoj.

„Fraktal je karika koja je nedostajala u dnevnoj beauty rutini, ne samo kože koja se nalazi u periodu menopauze. Fraktalovi proizvodi konkretno ublažavaju problem suhoće i dehidracije, atmosferskog onečišćenja, izlaganja UV zračenju, plavoj HEV svjetlosti ili ponekad neobjašnjivim iritacijama koje se pojave u bilo kojem periodu života. Fraktalova misija je pomoći koži da se lakše nosi s izazovima modernog života“, izjavila je brend menadžerica, Mila Mendez.

Više o Fraktal proizvodima:

Winnow Skin Detox Oil – Fraktal inovacija dovodi Niacin dublje u slojeve kože i omogućuje detoksikaciju kože. Neovisno testiranje je pokazalo da je koža za čak 104% oporavljena od štetnog UVA/UVB zračenja, a u drugom istraživanju se pokazalo da su se stanice izložene atmosferskom onečišćenju oporavile za čak za 61%.

Fraktal-Beauty-Launch-Event-kozmetika-modnialmanah

Untainted Anti-Pollution Serum – Inovativnost je u kombinaciji prirodne mreže biopolimera koja koristi tehnologiju nazvanu „vodeni jastuk“ zbog intenzivne hidratacije koju pruža koži. Ima superiornu djelotvornost jer se dugo zadržava na površini kože, odbija vanjsko djelovanje i kožu brani od urbanog onečišćenja.

Fraktal-Beauty-Launch-Event-kozmetika-modnialmanah

Anti Irritation Serum with Silver – Fraktal inovacija djeluje na ublažavanje iritacija. MicroSilver BG™ ima izvrsna anitmikrobna svojstva jer pomaže koži u borbi protiv mikro organizama poput bakterija ili gljivica. Oko 80% ispitanih je potvrdilo manje iritacije, crvenila, suhoće i dehidracije tijekom korištenja seruma.

Fraktal-Beauty-Launch-Event-kozmetika-modnialmanah

Lucent Blue Light Protection Serum – Inovativni proizvod koji štiti od plavog svjetla iz ekrana kojima smo okruženi, kao i plavog svjetla koje dolazi od unutarnje rasvjete, odnosno HEV svjetla. Ultimativna zaštita u bočici uz ekstrakt bušinovke koji sprječava propadanje kolagena kod izloženosti HEV svjetlu, melanin koji upija HEV svjetlo i ekstrakt divizme, prvi prirodni aktivni kozmetički sastojak koji HEV svjetlo odbija i time koži daje prirodni blistavi efekt.

Fraktal-Beauty-Launch-Event-kozmetika-modnialmanah

Mend De-Stress – linija za tijelo s magnezijem, CBD uljem i lavandom pospješuje miran san nakon lagane masaže. Mend De-Stress Massage Butter – umirujući maslac za tijelo koji se brzo upija ostavlja božanstven trag na koži. Mend Magnesium Chloride De-Stress Spray – lagan i brzo upijajući sprej s magnezij kloridom, uljem lavande i ekstraktom tasmanijske paprenice. Mend De-Stress Bath Salt – mirisna i njegujuća sol za kupanje čiji su glavni sastojci sol Sredozemnog mora, ulje jojobe, ulje lavande i vitamini C i E.

Fraktal-Beauty-Launch-Event-kozmetika-modnialmanah

Ekskluzivno predstavljanje brenda Fraktal Beauty pozdravili su brojni okupljeni među kojima glumice Mila Elegović, Ecija Ojdanić i Nataša Janjić, operna pjevačica Antonella Malis, urednica Uršula Tolj, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, poduzetnice Suzy Josipović Redžepagić i Alis Marić, manekenka Zvona Vučković, osnivačica učilišta Profokus, Branka Vučetić Atletić, te plesačica i fitness trenerica Andrea Solomun.

Trenutno nema komentara

Comments are closed