Frajeri u prugama! Znate li kome pristaju široke, a kome tanke pruge?

Izlozi brojnih trgovina prepuni su mornarskih majica, hlača…Dragi naši frajeri, prije nego li kupite nosu mornarsku majicu naučite kako odabrati idealne pruge u skladu s vlastitom građom tijela! I naravno naučite kako kombinirati pruge, ali i druge elemente najdugovječnijeg stila odijevanja.

Kako nositi pruge?
Prugice u jednoj ili više boja? Kako vam je drago, samo pazite da ne pretjerate. Modno je pravilo kako se na jednobojnu polo majicu kombinira pulover s prugama. Ukoliko imate prugastu polo majicu, pulover neka bude jednobojan i to u boji najdominantnije pruge.
Crno-bijele pruge su klasika koja je uvijek u trendu, a želite li razbiti monotoniju ovakvu kombinaciju pruga kombinirajte uz jake boje jakne ili pulovera. Žuta, crvena, zelena, narančasta – sve su to boje koje savršeno pristaju uz ove pruge!
Kako odabrati širinu pruge? Krupnijim muškarcima pristaju sitnije pruge (do 5 cm) dok će sitniji muškarci izgledati dominantnije u majicama s širim prugama. Imate li trbuh,nosite majice s kombiniranim prugama.
Što kaže bonton? Mornarske majice, po bontonu, nisu dopuštene za poslovni look. Volite li ovaj stil, uz tamno plavi sako i svjetlije hlače (bež primjerice) kombinirajte košulje ili polo majice s ukrasima kao što su sidra, mornarski amblemi…

Trenutno nema komentara

Comments are closed