Eucerin predstavlja liniju losiona koji pružaju trenutno olakšanje vašoj koži!

Koža je izložena svim vremenskim uvjetima, a gotovo svako godišnje doba sa sobom donosi i faktore koji mogu izazvati osjetljivost. Takvo je i ljeto. Za bezbrižno uživanje u ljetu, sunčanim danima i godišnjim odmorima, važno je obratiti pozornost na njegu kože. Osim njege za zaštitu kože od sunca, važno je obratiti pažnju i na druge potrebe vaše kože, posebno ako se radi o suhoj ili atopičnoj koži.

beauty-eucerin-losion-koža-skincare-skin-modnialmanah

Tijekom dugih i iznimno toplih ljetnih dana, vrućina potiče znojenje, koje potom isparava, što uzrokuje suhoću kože i sklonost iritacijama. Vrućina i veća izloženost kože suncu, povećava opasnost od UV zračenje, što čini stres za kožu stvaranjem slobodnih radikala čime slabi prirodna obrana kože. Dugotrajno izlaganje suncu može uzrokovati isušivanje i nadraživanje kože. Zbog toga je važno voditi brigu o njezi suhe kože, koja je osjetljiva tijekom cijele godine, tako i u ljetnim mjesecima.

pH5 njega obnavlja osjetljivu kožu
Zdrava koža je primarna i najbolja obrana tijela od vanjskih nadražujućih čimbenika. No, kada je koža suha i osjetljiva, ugrožena joj je barijerna funkcija i sklona je daljnjem isušivanju i većoj osjetljivosti. Kada koži nedostaje vlažnosti, izgleda bezlično, doima se suhom i nije u mogućnosti učinkovito vršiti barijernu funkciju kojom naše tijelo štiti od vanjskih iritansa i kao rezultat, koža postaje osjetljiva.

beauty-eucerin-losion-koža-skincare-skin-modnialmanah

Eucerin pH5 losion sadrži jedinstven pH sustav ravnoteže s citratnim puferom, derivat citrične kiseline koji obnavlja i podupire optimalnu pH vrijednost kože.
Formula sadrži i dekspantenol, aktivni sastojak poznat po svojim regenerativnim svojstvima. Formula je klinički i dermatološki dokazano idealna za dnevnu upotrebu na suhoj i osjetljivoj koži.

U provedenom istraživanju na uzorku od 120 žena s osjetljivom kožom, 98% ispitanica potvrdilo je da pruža intenzivnu hidraciju kože kao i da značajno smanjenje suhoću, gruboću i ljuskavost nakon dva tjedna redovite upotrebe.

Eucerin pH5 njega idealna je za primjenu u nadolazećim toplijim danima. Pruža dugotrajnu hidraciju, jača otpornost kože i smanjuje njenu osjetljivost i obnavlja optimalnu pH vrijednost kože. Hidrirana i zaštićena koža manje je podložna osjetljivosti, izgleda sjajno, a na dodir je glatka i podatna.

UreaRepair PLUS je olakšanje suhoj koži
Suha koža je vrlo česta pojava i često dovodi do posjeta dermatolozima. Ovisno o težini suhoće, koža može biti zategnuta, gruba i/ili sklona svrbežu, prhutanju i crvenilu.
Kada je stabilna funkcija prirodne barijere kože štiti nas od vanjskih nadražujućih čimbenika i može održati optimalnu razinu hidracije. Ali kada je barijera oštećena, koža može izgubiti vlagu i osušiti se.

beauty-eucerin-losion-koža-skincare-skin-modnialmanah

Glavni razlog suhoće kože je smanjena funkcija kožne barijere koja je rezultat nedostatka lipida koji pomažu u zaštiti kože od gubitka vlage, kao i manjak ureje i prirodnih čimbenika zadržavanja vlage (NMF) koji vežu vlagu u gornji sloj kože.

Eucerin UreaRepair PLUS losion za tijelo s 10% ureje i ceramidima pruža suhoj i gruboj koži potrebnu dnevnu njegu. Sadržava jedinstvenu i visoko učinkovitu kombinaciju sastojaka ureja, ceramid, prirodni čimbenici zadržavanja vlage (NMF) – koji vežu vlagu i obnavljaju prirodnu zaštitnu barijeru kože kako bi se spriječio daljnji gubitak vlage.

Formula klinički i dermatološki dokazano pruža trenutno olakšanje i intenzivnu, dugotrajnu hidrataciju te odgađa simptome suhe kože do 48 sati. Losion je prikladan za zrelu kožu, dijabetičare i kožna stanja kao što su psorijaza i keratosis pilaris. UreaRepair PLUS njega ostavlja kožu mekom, zaglađenom i hidriranom.

AtopiControl umiruje atopičnu kožu
Atopijski dermatitis ili atopijski ekcem je česta bolest u djetinjstvu, ali i kod mnogih odraslih osoba. Koža je suha, crvena i svrbi što može imati značajni fizički i psihološki učinak na živote oboljelih. Iako lijek za ovu bolest nije poznat, učinkovita njega dokazano olakšava simptome i održava kožu mirnom duže vrijeme.

beauty-eucerin-losion-koža-skincare-skin-modnialmanah

Simptomi atopijskog dermatitisa uključuju suhu kožu sklonu svrbežu i iritacijama. Bolest ima dvije faze: (1) fazu izbijanja simptoma i (2) razdoblje između simptoma kad je koža mirnija i manje reaktivna.

Ključno za njegu atopične kože je vratiti prirodni zaštitni sloj kože dajući joj potrebnu hidraciju. Svakodnevna uporaba hidratantnih pripravaka pomaže u sprječavanju ili odlaganju pojave simptoma što je duže moguće te je riječ o osnovnoj njezi. Dobra rutina u njezi kože i korištenje proizvoda koji su posebno formulirani za atopičnu kožu pomoći će vam ublažiti simptome atopijskog dermatitisa i dati vašoj koži priliku da bude smirena duže vrijeme.

Eucerin AtopiControl losion za tijelo sadržava kombinaciju koncentriranih omega-6 masnih kiselina (ulje noćurka i ulje sjemenki grožđa) i umirujućeg likokalkona A (ekstrakta korijena sladića) koja obnavlja kožu, pomaže u vraćanju njenog prirodnog zaštitnog sloja te je čini otpornijom. Redovitom upotrebom, ublažava se svrbež i zategnutost kože koja postaje meka i osjetno glađa.

beauty-eucerin-losion-koža-skincare-skin-modnialmanah

Za Eucerin AtopiControl losion za tijelo klinički je i dermatološki dokazano da je usklađen s atopičnom kožom kod odraslih, djece i dojenčadi od prvog mjeseca života. Emulzija sadržava formulu bez mirisa, boja i parabena kako bi se smanjio rizik od iritacije kože i alergija.

AtopiControl njega klinički i dermatološki dokazano smanjuje suhoću, perutanje, zategnutost kože i ublažava svrbež te je dokazano pogodna za atopičnu kožu.

Eucerin pH5 losion

 • smanjuje osjetljivost kože
 • dugotrajna hidratiziranost
 • pH neutralno za kožu
 • blag miris
 • bez boja
beauty-eucerin-losion-koža-skincare-skin-modnialmanah

Eucerin UreaRepair Plus losion za tijelo s 10% ureje i ceramidima

 • za izrazito suhu, grubu kožu
 • trenutno olakšanje i 48h odgode simptoma suhe kože
 • brzo se upija
 • nemasna formula
 • bez mirisa
beauty-eucerin-losion-koža-skincare-skin-modnialmanah

Eucerin AtopiControl losion za tijelo

 • Svakodnevna njega kože s atopijskim dermatitisom
 • Za suhu, nadraženu i svrbežnu kožu
 • Produžava razdoblje između pojava
 • bez mirisa, bez boja i parabena
 • prikladno za upotrebu kod dojenčadi od 1. mjeseca života
beauty-eucerin-losion-koža-skincare-skin-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed