Elfsi predstavili svoju novu kolekciju. Evo što ih je inspiriralo!

Magnolija, naravno! Najslađi vjesnik proljeća, ali i najljepša rascvjetana krošnja koja uvijek ostavlja bez daha, Elfsima je poslužila kao savršena kulisa za novu neodoljivu modnu priču!

Taman za buđenje iz dugog zimskog sna, ova proljetna kolekcija poznatog modnog dvojca stigla je kao naručena jer dobrih vijesti, zamamnih krpica i lijepih žena – nikad dosta! I ovoga puta pred objektivom iskusnog i talentiranog fotografa Danijela Galića našla se prekrasna Južnoafrikanka sa zagrebačkom adresom, Nabillah Haron koja se svojom jedinstvenom energijom savršeno uklopila u novu kolekciju!

Kako će izgledati dolazak prvih zraka sunca na našem asfaltu, Aleksandar i Ivan već odavno znaju. Dečki ostaju vjerni svom potpisu, koketiraju s cvjetnim motivima, ne zanemaruju moć modnih detalja, a ono najvažnije iz kolekcije u kolekciju najbolje naglašavaju žensku siluetu i moć! Baš zato, sve ove komade želimo vidjeti u svom ormaru! Romantičan izgled i odvažan duh tajno su oružje svake pripadnice nježnijeg spola.

“Svjesni smo situacije koja se događa oko nas, odgovorno pristupamo i poslovanje smo usmjerili online kako bi svi naši kupci bili zadovoljni. Nadamo se da će naši proljetni klasici ubrzo šetati svjetskim ulicama, rivama i pistama jer sve što radimo – radimo 100% sa srcem!” – istaknuo je Aleksandar Šekuljica dok je Ivan Tandarić prokomentirao uzorak za kojim već sada žude fashionistice – ” I dalje smo vjerni cvjetnom uzroku i prozračnim haljinama, ali neumorno stvaramo nove trendove i favorite te stavljamo naglasak na žensku odvažnost i stil. Što se tiče nas, prvi proljetni dani najavljuju još jednu uzbudljivu modnu sezonu.”

Ova kolekcija je, baš kao i sve s potpisom Elfsa dostupna je trenutno samo u ponudi ELFS webshopa čime i ELFS-i poručuju: #ostanidoma Tijekom pandemije korona virusa,da bi socijalni kontakt između kupaca i dostavljača sveli na minimum, poželjno je da sve narudžbe budu plaćene online karticama jednokratno ili na rate kako bi izbjegli socijalni kontakt prilikom plaćanja pouzećem.

Trenutno nema komentara

Comments are closed