Dvije suknje od tila za veeelike cure!

Volite li uvijek biti u trendu, ali i nositi suknju možda ste se ovih dana našle pred dvojbom: nositi suknju od tila ili ne? Drage naše, u aktualnoj kolekciji poljskog modnog brenda Reserved pronašli smo dvije (pre)dobre suknje od tila koje se lako kombiniraju i nose kao dnevni, ali i večernji look.

Ti savjeta za nošenje:
1.  Pazite kako kombinirate. Til s uzorkom je umjerenija varijanta – kombinirate li ga uz košulju, majicu ili sako ovo može biti savršen izbor za poslovni look. Naravno radite li na radnom mjestu za kojeg nisu prepisana jasna pravila bontona. Crna suknja od tila primjerena je za poslovni minimalizam, ali i posebne izlaske ukoliko suknju kombinirate uz fini top, pašminu…
2.  Kakvu obuću nositi? Onu koju biste nosile na bilo koju drugu suknju. Ove modne sezone hit su tenisice pa i njih možete kombinirati. Posebno uz military look.
3.  Hulahupke, nakit… Pazite da ne pretjerate. Til je vrlo zahtjevna tkanina i ukoliko niste sigurne vodite se pravilom ‘manje je više’.

reserved-fashion-modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS