Dugo VS kratko za novogodišnju noć!

Ako je suditi po trendovima ove zime se podjednako nosi i dugo i kratko, pa ne čudi kako se u ponudi brojnih modnih brendova (nas je inspirirala kolekcija modnog brenda Mohito) nalaze duge ženstvene haljine ali i koketne minice. Što odabrati za novogodišnju noć- dugo ili kratko?

Odgovor na ovo pitanje dati će mjesto na kojem planirate ući u 2024.godinu. Spajate li vikend s dočekom pa ćete u Novu uplesati u hotelu nakon fine večere prikladno je zabljesnuti u dugoj haljini. Uskladite model s građom tijela pristajući na seksepil kojeg haljina nosi. Lijepe elegantne duge haljine prikladne su i za dočeke u finim restoranima, ali i na posebnim mjestima kao što j primjerice zagrebački HNK u kojem će svi uzvanici u ponoć na pozornici otplesati valcer.

mohito-fashion-let's-party-modnialmanah-nova-godina-kratko-dugo

Za one koje će u novu ući na tulumu, u kafiću ali i na gradskom trgu prikladne su šljokičaste kratke haljina koje kombinirajte s hulahupkama (deblje za zabavu na otvorenom, tanje za boravak u klubovima) i prigodnom obućom. Ovaj model haljinica lijepo se kombinira uz klasične štikle, čizme čije sare prelaze preko koljena a u prigodama kad idete na tulum i uz sandale.

Foto: Mohito

Trenutno nema komentara

Comments are closed