Drugi krug sniženja u Designer outlet Croatia. Evo što kupiti uz popust od 80%!

Shopping groznica koja je zavladala nakon blagdana još uvijek traje. Sada više nemate razloga za čekanje jer nakon prvog kruga zimskih sniženja koji je iza nas, popusti u drugom krugu još su veći, a ponuda sniženih komada još šira. Designer Outlet Croatia nudi više od 100 fashion i lifestyle brendova sniženih tijekom cijele godine, a u drugom valu ovosezonskih sniženja donosi FINAL SALE ponudu u kojoj odabrane komade možete pronaći na popustu do neodoljivih 80%.

Vjerujemo da ste već iskoristili ponude zimskih sniženja, ali 80% popusta zaista zvuči primamljivo, pogotovo kad je riječ o brandovima poput Retro Jeansa, Under Armoura, Adidasa, Guessa, Sportine, Timberlanda i mnogih drugih čiju ponudu možete pronaći u modnom gradiću u malom. Sezonska sniženja su na samom vrhuncu pa u ovom periodu ne propustite uloviti sve one komade koje ste kroz godinu ipak odlučili ostaviti na policama u trgovinama. Ako ste u potrazi za idealnom dnevnom kombinacijom u kojoj ćete se osjećati ugodno i chic ili ako tražite casual komade za svakodnevne aktivnosti, u ponudi Designer Outleta Croatia pronaći ćete rješenje za sve modne izazove. Uz fashion ponudu, tu je i širok izbor sportskih brendova ukoliko vam je potrebna dodatna motivacija da ovu godinu započnete fizičkim aktivnostima.

designer-outlet-croatia-shopping-sale-sniženje-popust-modnialmanah

Sve je više sunčanih dana pred nama pa je ova jedinstvena shopping destinacija idealna za provesti vrijeme na otvorenom i uloviti super komade na popustu do 80%. Na samo 20 minuta od centra Zagreba u Trgovačkoj zoni Rugvica i na https://www.designeroutletcroatia.com/ potražite najbolje komade iz FINAL SALE ponude Designer Outleta Croatia.

Trenutno nema komentara

Comments are closed