Dosta vam je ponedjeljka! Opustite se uz pivce s okusom petka!

Zanima li vas kakav okus ima najbolji dan u tjednu? Najbolje je probati novi Pan Pilsner, bogate arome hmelja. Prije korone, početkom 2020. pivoljupci su imali jedinstvenu mogućnost da sami odaberu svoje novo omiljeno pivo. Na 20 lokacija diljem Hrvatske na Pan izborima birali su između tri ponuđena okusa, a glasali su za onaj koji najviše odgovara njihovom osjećaju petka. Na ovim sasvim netipičnim izborima sudjelovalo je više od 2.000 ljubitelja petka, a kao pobjednik izabran je novi Pan Pilsner.

lifestyle-pivo-pan-pilsner-modnialmanah

Kakav mu je okus?
Pan Pilsner pivo je bistre boje i bogate pjene, s raskošnim karakterom češkog Saaz hmelja, koji će zasigurno cijeniti ljubitelji punog pivskog okusa. Saaz hmelj se ubraja u “plemenite” hmeljeve, a zbog njegovih karakteristika zovu ga još i “zeleno zlato”. Izrazito je aromatičan pa pivu pruža jedinstven, ugodan okus.

Osim izražene arome hmelja, Pan Pilsner nudi i prepoznatljivu pitkost koja odlikuje cijeli Pan portfelj. Upravo takav, savršeno odgovara osjećaju petka – opuštanja na kraju tjedna, bezbrižnosti koju nosi vikend i uživanja s najbližima. Zato, omogućite si okus petka – bilo koji dan, uz Pan Pilsner.

Foto: promo

Trenutno nema komentara

Comments are closed