Donosimo najbolje preporuke u vezi ljetne njege kose!

Kako bi Riječanke spremno dočekale ljetne dane pobrinuo se 4look Beauty Concept tim! Frizerke jednog od najpopularnijih salona u Rijeci uz 4look Partner salon kolegice otkrile su kako njegovati kosu za vrijeme zahtjevnih ljetnih dana i koje proizvode koristiti.

Uz Bottega pjenušce, Kejky Bejky by Nina ukusne i zdrave zalogaje, novi 4look Brunch bio je prava prilika da saznamo sve o kompletnoj njezi kose!

4look-brunch-beauty-hair-kosa-modnialmanah

Odlična je vijest što su svi preporučeni proizvodi dostupni na 4look Store webshopu te uz samo par klikova mogu biti u vašoj košarici, a zatim i kroz par dana na vašoj adresi! Dvije linije koje 4look stručnjakinje za kosu preporučuju imaju i dvije super akcije što će dodatno začiniti vaš užitak online shoppinga!

Talijanski brend Kemon poznat je po tradiciji i kvaliteti, a linija Linfa Solare stvorena je za kosu i kožu okupanu suncem! Posebno osmišljeni proizvodi zadovoljit će specifične potrebe kože i kose preko ljeta. Ekstrakt aloe vere, ekstrakt planinske arnike, vitamin E i keramidi pobrinut će se da kosa bude jako dobro hidratizirana i zaštićena od utjecaja sunčevih zraka. Ne čudi da je ovo linija koju preporučuju 4look frizeri! Traje i akcija, kupovinom dva proizvoda dobit ćete ljetnu torbicu na poklon!

4look-brunch-beauty-hair-kosa-modnialmanah

Ljubitelje brenda Kérastase oduševit će Soleil linija za ljetnu njegu kose. Četiri proizvoda prate sve potrebe kose kako bi bila njegovana, podatna, nahranjena, od korijena do vrhova! Aktivni sastojci kao što su vitamin E, kokosovo ulje i UV filteri imaju dvostruki zadatak koji stane u dvije riječi: zaštita i hidratacija. I Kérastase ima atraktivnu akciju, kupovinom dva proizvoda iz linije dobit ćete ljetnu torbu na poklon!

4look-brunch-beauty-hair-kosa-modnialmanah

Na edukativnom i zanimljivom 4look druženju dobili smo i dobre savjete. Tako smo saznali da su pletenice odlična ljetna frizura koja dobro štiti kosu, frizerke su nam otkrile kako je bitno kosu oprati nakon svakog kupanja u moru i bazenu, a idealno bi bilo već sada pripremiti kosu za izlaganje suncu. Ne preskačite ni češljanje kako se kosa ne bi petljala i dočekala jesen u što zdravijem izdanju!

U 4look Beauty Concept i 4look Partner salonima traje posebna akcija! Kupite preko 4look Store webshopa dva proizvoda iz linije Chroma Absolu, a kao poklon dobit ćete Fusio Dose tretman u vrijednosti 150,00kn! (Ne uključuje fen frizuru). Nakon 4look edukativnog bruncha postalo nam je još jasnije koliko je kosa ljeti osjetljiva, a sada vam preostaje samo odabrati jednu od dvije preporučene linije! Uživajte u ljetnim danima i prekrasnoj kosi koja ljeti ima onaj poseban sjaj!

4look-brunch-beauty-hair-kosa-modnialmanah

Foto: Ivor Mažar

Trenutno nema komentara

Comments are closed