Dođe li vam da kosu obojite u rozo? Što čekate?!

Ukoliko vas umara modna dokolica, nošenje uvijek istih modnih komada i pomanjkanje slobode znajte ovo – proljeće koje samozatajno dolazi najavljuje i modne ludosti. Jeste li spremne za eksperimentiranje?

fashion-modnialmanah-modne-ludosti

Donosimo listu dozvoljenih neobičnih modnih poteza koji će obilježiti proljeće 2017!
Boje na kosi – ljubičasta, ružičasta, zelena… Obojite dio kose (pramenovi) ili cijelu u boju koja vam se sviđa. Barem na kratko, da pokažete da to možete.
Smjeli povratak u mladost– u vrijeme kad ste nosili bojane traperice, poderane hlače, kratke jaknice, mamine haljine… Nosi se retro look kombiniran na trendy način što bi značilo- traperice u zvono+svilena bluza, traper minica+sako…
Pogled kroz velike naočale – Što su veće, to su bolje. No, oprezno, da ne pretjerate. Modeli koje ste nekad nosili u mladosti ne moraju nužno pristajati danas, kad ste 10 godina starije (sve ovisi o kakvoj je frizuri, obliku lica riječ).
Spajajte naoko nespojivo – posebno modne stilove i uzorke. Kad kombinirate takve stvari pazite da (ipak)ne pretjerate. Evo i savjeta za mix and match- tajice +balerinke, sportske jaknice i nakit, haljine i tenisice…
Pruge+točke+slike=bezbroj smjelih kombinacija u kojima ćete zavoditi i plijeniti pažnju. Ukoliko se odlučite na ovakav način osvježavanja postojećih outfita, znajte da ćete uvijek izgledati dobro ako kombinirate različite uzorke u istoj boji.
Ponovo maslinasti print – koji može biti kao detalj, ali i kao cjelina. Suknjica, hlače, haljine. Barem nešto maslinasto odaberite ove godine.
Tetovaže – nekad su bile velike, ove godine malene. Pazite samo gdje ih stavljate, jer s vremenom mala tetovaža može postati mrlja.

fashion-modnialmanah-modne-ludosti

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS