Do ljeta bez parea uz tajice koje odlično tope celulit!

Znate li da postoje tajice koje odlično reguliraju limfu u tijelu, pomažu u izbacivanju vode iz tijela pazeći da se na bedrima i stražnjici ne stvara celulit? Prije nekoliko modnih sezona smo ih upoznali, a onda zavoljeli jer stvarno djeluju! Proljeće 2023. neka bude u znaku upgrade-nog modela Solidea Silver Wave tajica koje dolaze u nešto gušćem tkanju i kao takve predstavljaju model hlača kojeg možete nositi u casual kombinacijama ali i za vježbanje!

Mikromasažne steznik-tajice Be You Tonic su odličan saveznik za potpuni anticelulitni tretman od struka do gležnja. Poboljšavaju tonus i izgled struka, stražnjice i bedara, a trodimenzionalna tkanina vrši blagotvornu masažu koja potiče mikrocirkulaciju i pomaže u eliminaciji viška tekućine iz tijela. Tkanina stvara lagane reljefne linije na koži što potvrđuje učinak drenaže. Bez brig- reljef s tijela nestaje i koža postaje glatka!

solidea-fashion-moda-modnialmanah-tajice

Po čemu su posebne ove tajice?
Tkanina sadrži mineralni dodatak FIR (Far Infrared Rays) koji stimulira prirodnu toplinsku energiju tijela, pretvara je u infracrvene zrake koje šalje natrag u tkivo kože s ugodnim učinkom kontrole temperature. Namijenjene su za kontrolu i ublažavanje venskog i limfnog povratka, kako bi se spriječio jedan ili više poremećaja cirkulacije (edem, duboka venska tromboza, proširene vene, limfedem).

Osmišljene su kao pomoć pri tretiranju narančine kore (celulita), za tretiranje lipedema, te kao pomoć tijekom dnevnih i sportskih aktivnosti. Materijal je ne proziran i elastičan, odlično prianja uz tijelo te s antimikrobnim tretmanom kako bi se spriječila pojava neugodnih mirisa.

Gdje kupiti? U samo nekoliko klikova u Solidea web shopu. Upišete li KOD ALMA 15 ostvarit ćete super popust !

Trenutno nema komentara

Comments are closed