Designer Outlet Croatia ima (pre)ludo sniženje do kraja mjeseca!

Početak godine savršen je trenutak za postavljanje novih ciljeva. Nerijetko se među novogodišnjim odlukama nalaze i one o tjelesnim aktivnostima, a ako su takve odluke i na vašoj listi i potrebna vam je dodatna motivacija, sezonska sniženja u Designer Outletu Croatia oduševit će vas izborom sniženih sportskih komada i potaknuti vas da se što prije pokrenete.

Kupnja sportske opreme uvijek se čini kao dobra motivacija za početak vježbanja, a sada je pravo vrijeme za odlazak u shopping. U Designer Outletu Croatia u tijeku je zimski val sniženja i u ponudi možete pronaći više od 100 fashion i lifestyle brendova sniženih do 70%. Potragu za sportskim komadima i dodatnom motivacijom za trening započnite u ponudi poznatih brendova poput Under Armoura, Adidasa i Maya Maya. Buzz nudi širok izbor modela obuće najvećih svjetskih brendova, a Sport Vision je već prepoznatljiv po velikom izboru artikala sportskih robnih marki po povoljnim cijenama.

shopping-designer-outlet-croatia-modnialmanah

WINTER SALE ponuda idealna je prilika za najbolje sportske ulove jer je uz popuste do 70% uvijek lakše investirati u nove odjevne komade, a modni gradić na istoku Zagreba savršen je ambijent za pokrenuti se, uživati u zimskoj šetnji i shoppingirati uz najbolja ovosezonska sniženja.

Na samo 20 minuta od centra Zagreba u Trgovačkoj zoni Rugvica i na https://www.designeroutletcroatia.com/ potražite najbolje SALE ponude Designer Outleta Croatia.

Trenutno nema komentara

Comments are closed