Denim Sinsay – odaberite idealne traperice za početak nove modne godine!

Traperice su ultimativni modni komad nosiv u svim prigodama. Kako bi bio omiljen potrebno ga je prilagoditi različitim oblicima tijela. Stoga su svjesni i dizajneri popularnog modnog brenda Sinsay koji u svakoj, pa tako i ovoj sezoni u modni fokus stavljaju traperice različitih krojeva – za jako vitke žene, supper skinny, za one s oblinama popularni mom model.

Budući da je Sinsay denim izuzetno povoljan i kvalitetan, u nastavku pogledajte 5 modela koji odgovaraju baš svim građama tijela.

Evo kad odjenuti…

Duboke hlače širokih nogavica idealni su model traperica za niže žene uskih bokova ali i jako visoke žene koje optički žele skratiti liniju nogu.

MOM model traperica savršeno prekriva jače bokove i bedra, a ako odaberete dublji model sakriti će i trbuščić.

Klasično duboke hlače širokih nogavica klasika su kad su traperice u pitanju. Odgovaraju ženama s tanjim ali i jačim nogama, uz napomenu da detalj na donjem dijelu nogavica optički skraćuje noge.

Super skinny hlače povišenog struka zapravo su tajice od trapera pa se prema njima tako i ponašajte. Ako ste izrazito mršave kombinirajte ih uz lepršave gornje dijelove, a ako imate naglašene obline kao detalj koji će provirivati ispod ruba haljine.

Klasične hlače pencil, ali kraćih nogavica odličan su model za one koje nemaju pravilnu proporciju tijela, odnosno kojima su noge mrvicu preduge u odnosu na gornji dio tijela. Ako optički želite skratiti noge, odjenite svijetle čarape (kako bi se stvorila razlika između hlača i cipela) i birajte asimetrične gornje dijelove

Trenutno nema komentara

Comments are closed