Danas počinje Vivre Black Friday! Sniženje je do 85%!

Vivre, najveći online trgovac namještajem, dekoracijama i predmetima za uređenje doma u središnjoj i istočnoj Europi, po prvi put predstavlja ljetno izdanje Crnog petka (Black Friday), koje počinje danas u 18:00 sati!

Kupci će na stranici Vivre.hr u tom razdoblju moći birati između brojnih proizvoda iz svih kategorija, koji će se u sklopu ove kampanje nalaziti u ponudi po cijenama sniženima i do 85 posto.

Nakon što je prošlogodišnja standardna kampanja Crni petak na Vivre online trgovini bila rekordna, s preko 90 000 narudžbi ukupne prodajne vrijednosti od oko osam milijuna eura, premijerno izdanje ljetne kampanje kupcima primjerice nudi umjetnine i rasvjetna tijela s početnim cijenama od 62,58 kn, tepihe od 78,23 kn, plahte od 156,48 kn, vrtni namještaj od 476,92 kn te sofe već od 780,91 kn.

„Prethodne mjesece većina nas je provela u svojim domovima zbog čega smo se mogli više posvetiti prostoru u kojem živimo. Kako Vivre oduvijek brine za želje i potrebe svojih kupaca, naša odluka da ih iznenadimo prvim ljetnim izdanjem kampanje Crni petak predstavlja odgovor na njihov naglo povećan interes za proizvodima za uređenje i opremanje doma. I ovaj put smo u jako kratkom vremenu s našim dobavljačima širom svijeta uspjeli dogovoriti iznimno pristupačne cijene, kako bismo svim zainteresiranima pružili priliku da povoljno urede svoju kuću, stan, vrt ili terasu”, poručio je Iulian Veghes, potpredsjednik marketinga Vivrea.

Andrei Stănescu, komercijalni direktor Vivrea, u povodu početka ljetne kampanje Crni petak (Black Friday) dodao je: “Unatoč mnogim transportnim ograničenjima uzrokovanima aktualnom pandemijom, uspjeli smo u naša skladišta dopremiti na tisuće komada namještaja, dekoracija i predmeta za uređenje doma, koje ćemo našim vjernim kupcima, kao i do sada, brzo dostaviti na njihove kuće adrese”.

Tijekom ljetnog izdanja Crnog petka (Black Friday) Vivreovi kupci iz Hrvatske, Rumunjske, Bugarske, Mađarske, Slovačke, Slovenije, Češke, Poljske i Grčke moći će birati između tisuća proizvoda iz kategorija namještaja, kućnog tekstila i tepiha, kuhinje i ukrasa, rasvjetnih tijela, kupaonice te lifestyle kategorije, sniženih i do 85 posto.

Sve dodatne informacije o ovoj kampanji i sva dodatna iznenađenja možete otkriti na www.vivre.hr/blackfriday

Trenutno nema komentara

Comments are closed