Danas naučite koju vrstu šampona treba vaša kosa ljeti!

Naša kosa mijenja se kroz godišnja doba, a njezina njega tijekom ljetnih mjeseci zahtjeva posebnu pažnju. Jako sunce, UV zračenje, slana ili klorirana voda, znoj, zaštitne kreme i pijesak utječu na našu kosu te je često ostavljaju suhom i teškom. Kako bi kosa bila njegovana i za vrijeme godišnjeg odmora pogledajte vrste Klorane šampona za razne tipove kose obogaćeni voćnim notama te egzotičnim uljima.

ŠAMPON S PULPOM CITRUSA
Ovaj šampon zadovoljava potrebe svih tipova kose od normalne do masne zahvaljujući glavnom sastojku Citrusu čija se vrsta uzgaja na Korzici. Zagađenje zraka, tvrda voda i nakupljeni talog na kosi uzrokuju da normalna kosa postaje otežana i devitalizirana. Ovaj šampon uklanja zaostali talog s kose i vlasišta, neutralizira tvrdu vodu i tonizira vlasi. Idealan je za normalnu kosu koja lako postaje otežana te je prikladan za čestu uporabu.

ŠAMPON S MANGOM
Klorane Mango je hranjivi šampon koji nježno čisti, njeguje i vraća trajnu hidrataciju suhe kose. Njegov glavni sastojak je maslac od manga koji je bogat masnim kiselinama i ima jaka nutritivna svojstva. Može dubinski hidratizirati i hraniti vlakna vlasi, pomoći vratiti kosi elastičnost, mekoću i sjaj te zaštititi od lomljenja. Kosa postaje mekana, svilenkasta i puna sjaja. Pogodno za suhu, oštećenu i lomljivu kosu. Štiti kosu od vanjskih utjecaja, istovremeno je hrani i obnavlja.

ŠAMPON S TAMANU I MONOI ULJEM
Ovaj mirišljavi šampon obogaćen je senzacionalnim tahićanskim uljima te obnavlja kosu izloženu suncu (sve tipove), hidrira i štiti od vanjskih utjecaja.

Šampon Tamanu i Monoi temeljito čisti sve tipove kose i vlasišta, obnavlja kosu nakon boravka u slanoj ili kloriranoj vodi, daje kosi izgubljeni sjaj i mekoću te intenzivno hidrira. Kosa dobiva dvostruku zaštitu – iznutra i izvana, a pritom se i dubinski hrani te obnavlja.

Za ljetne večeri kada češće izlazimo nego inače dobro je imati sa sobom i suhi šampon koji brzo rješava problem neoprane kose. Klorane suhi šamponi iznimno su jednostavni i praktični za korištenje, a preporučuju se za sve tipove kose bila ona tanka, slaba, obojena, masna ili normalna.

SUHI ŠAMPON SA ZOBENIM MLIJEKOM
Ovaj suhi šampon s patentiranom formulom prikladan je za sve tipove kose. Formuliran je sa zaštitnim zobenim mlijekom, što ga čini prikladnim i za najosjetljivija vlasišta. Kukuruzni i rižin škrob pružaju snažno čišćenje, prirodne apsorbirajuće mikrosfere uklanjaju nečistoće, masnoću i mirise.

SUHI ŠAMPON S KOPRIVOM
Klorane suhi šampon s koprivom idealan je za masnu kosu jer pomaže u uklanjanju viška sebuma i pročišćava vlasište. Kosa ostaje lagana, meka i lepršava u samo dvije minute. Suhi šampon čisti kosu bez vode te povećava razmak između pranja. Kombinacija koprive, Urtica dioica L., koja ima sebo-regulirajuće djelovanje pa pomaže u kontroli zamašćivanja kose i upijajućih prašaka koji adsorbiraju masnoće.

Posvećenost prirodi i ljudima
Filozofija Laboratorija KLORANE oduvijek počiva na istraživanju i iskorištavanju snage biljaka, ali i na očuvanju biljnog nasljedstva. Pa tako već više od 25 godina uz Laboratorije KLORANE djeluje i KLORANE botanička fondacija, koja njeguje strast za botanikom
i posvećena je zaštiti biljne baštine diljem svijeta.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS