Da li je i zimi moderno nositi puno narukvica?

Odgovor je jedno veliko DA! Upravo zato, prije nego li počne i kalendarska zima osvježite postojeće nizove narukvica novim modelima i bojama. U potrazi za nečim kreativnim pronašli smo zimske modele Tanya Bracelets brenda pletenog nakita koji kreira i izrađuje Tanja Bašić, magistrica ekonomije s otoka Vira.

Nakit se plete prstima s merceriziranim pamučnim koncem koji je ekološki prihvatljiv prirodni materijal. Konac ima izvrsna svojstva, savršeno čuva oblik proizvoda te je svilenkastiji i ugodniji od običnog pamuka. Narukvice mogu biti pletene bez dodataka ili uz dodatke kao što su privjesci, perlice, školjkice, biseri, slova. Svoju savršenu narukvicu možete kreirati sami, od odabira boje konca do dodataka. Za pletenje debljih narukvica je potrebno 4-5 sati i čak do 20 m konca. Naušnice se pletu na bazama od nehrđajućeg čelika, također, svi metalni dijelovi koji su dodatak pletenog nakita su od nehrđajućeg čelika.

Nakon ljetne kolekcije koja je bila inspirirana morskim detaljima, a glavni dodatak uz konac su bile prirodne školjkice i kamenčići stiže nešto potpuno drugačije.

Jesensku kolekciju čine nježne i tanke, decentne narukvice od svilenkastog konca koji se sastoji od mikrofiber vlakna. Tanke narukvice mogu biti s pletenim oblicima listova, srca ili uz dodatak bisera, slova i čeških kristala. Kolekcija se temelji na minimalizmu, a u isto vrijeme i efektnosti uz upečatljive detalje. Prilikom izrade nove kolekcije misao vodilja je bila da narukvica bude toliko tanka i lagana da se zapravo i ne osjeti na ruci a s druge strane da bude dojmljiva, što je na kraju i postignuto.

Svi ljubitelji pletenog i ručno rađenog nakita mogu proizvode pogledati na Instagram profilu tanya__bracelets

Trenutno nema komentara

Comments are closed