#čuvamojednidruge Bravo za Avon donaciju u borbi protiv korona virusa

Svi ovih dana pričaju o tome što se sve može kupiti on line, a jedna je beauty kompanija napravila iskorak i odlučila donirati čak 150.000 proizvoda Panonija regijii! Čak 12.000 proizvoda biti će isporučeni u Hrvatskoj.

Kompanija Avon donirat će pakete za osobnu njegu u više od 30.000 domaćinstava u regiji i to svim Avon Ladies starijim od 60 godina dostavit će 150.000 proizvoda, od kojih će 12.000 biti isporučeni u Hrvatskoj.

avon-beauty-donacija-zajedno-modnialmanah

#AvonZajedno
„Čvrsto vjerujući da je Avon mnogo više od kompanije za ljepotu, smatram da smo izgradili jednu snažnu zajednicu i važno nam je brinuti o svim njenim članovima. Naša najvažnija misija, a i naša draga dužnost je podržati ih i zahvaliti se za sve ono što čine, iz dana u dan. Za njih smo tu i u ovim najtežim trenucima, što smo ovom gestom i željeli pokazati.” – istakao je Zoltan Radecki, direktor kompanije Avon za Panonija regiju.

Već 130 godina, Avon je posvećen osnaživanju žena, podršci svojih predstavnica kao i šire zajednice. Najavljena podrška najstarijim Avon damama u skladu je i sa vizijom kompanije da na najbolji način razumije i ispunjava potrebe žena širom svijeta kroz svoje proizvode, usluge i način poslovanja.

Ako želite kontaktirati Avon nazovite 01/6650 010 ili posjetite www.avon.hr
Facebook stranica Avona Hrvatska: www.facebook.com/Avon
INSTAGRAM stranica Avona: @avonhrvatska
You tube stranica Avona: http://www.youtube.com/user/AvonHrvatska

Trenutno nema komentara

Comments are closed