Crocs ljeto počinje…

CROCS, najveći svjetski ponuđač inovativne i udobne obuće za slobodno vrijeme, predstavio je šaroliki modni skok u vruće mjesece koji slijede. Na međunarodnom CROCS događanju u Ljubljani, predstavljeni su Crocs trendovi koji iz sfere udobnosti sve više ulaze u svijet mode.

Kampanja za kolekciju “Come as you are” u modni focus stavlja prekrasnu glumicu Drew Barrymore, koja u kampanji nosi glavni model ove kolekcije, trendi sandale Isabella. Isto tako Crocs povlači priču kako je ovobrend idealam za cijelu obitelj, a najviše ih odlikuje izuzetna kvaliteta jer su načinjene od Croslitea, posebnog materijala koji osigurava mekoću, udobnost, potpunu higijenu i trajnost. Upravo ih to bitno razlikuje od brojnih kopija na koje nailazimo gotovo posvuda po svijetu. I ljubitelji Crocsica kojih u Sloveniji i Hrvatskoj ima jako mnogo svjesni su toga.

“Ovdje u Sloveniji naime bilježimo najveću prodajuCrocsa u Europi. Ponosni smo na iznenađujući podatak da je u Sloveniji od 2007. godine prodano više od milijun Crocsica, a godišnja prodaja i dalje raste. To nas dodatno motivira da neprestano nastojimo osigurati još bolju i kvalitetniju ponudu“, zaključio je Klemen Praprotnik, predstavnik tvrtke Intersocks, koja je ujedno i distributer za robnu marku Crocs za čitavu Europu.

Trenutno nema komentara

Comments are closed