Cosmoprof predstavio novitete inspirirane ljubavlju: od rumenila za zaljubljeni look do ljubavnog sapuna!

Valentinovo je uvijek početak i nove mode sezone, pa ne čudi kako uz modnu inustriju i ostale industrije žude za predstavljanjem noviteta. Najveći svjetski sajam kozmetike Cosmoprof (koji se na žalost neće održati u Bologni ovog proljeća, već tek u rujnu) predstavio je ovih dana novitete
inspirirane ljubavlju. Budući da je svijet odavno on line povezan i da se mnogo toga u EU može kupiti i isprobati u nastavku škicnite što je novo te naručite i isprobajte.

MESAUDA SJENILA I RUMENILA zbog čega ćete uviejk imati obraze poput Lolite! Red Valentine nova je Mesaudina kolekcija kapsula zbog koje se crvenite, zaljubljujete i ljubite. U kolekciji je devet paleta sjenila, dvije nijanse rumenila kremaste teksture, maskara za volumen te mat i dugotrajni ruževi dostupni u tri različite boje za super mekane usne. Sedam proizvoda stvara romantičan i senzualan totalni izgled.

beauty-mesauda-milano-cosmoprof-karite-longlife-modnialmanah

INSTITUT KARITÉ PARIS PREDSTAVLJA PREMIJERA AMOUR! Naziv je to kozmetičke torbice u kojoj se nalaze odabrani proizvodi koji donose miris ruže. Bez obzira uživate li u ovom danu sa svojom drugom polovicom ili slavite važnost ljubavi prema sebi.

beauty-mesauda-milano-cosmoprof-karite-longlife-modnialmanah

LONGLIFE – SABOARIA LJUBAVNI SAPUN nadahnut je univerzalnom ljubavlju koja ujedinjuje čovječanstvo. Ljubav bez boje, rase, kulture, religije … jednostavno ljubav. Riječ je o 100% biljnom sapunu obogaćenom glicerinom i aromom cvijeta lotosa, hipoalergenim parfemom s cvjetnim i voćnim notama koji vas prevozi u profinjeno i glamurozno okruženje.

beauty-mesauda-milano-cosmoprof-karite-longlife-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed