Cool oblikovanje & prirodna udobnost

Högl kolekcija proljeće/ljeto 2020

Za razliku od njihove svijetle kolekcije za ljeto 2019, kolekcija proljeće/ljeto 2020. je namjerno prigušena i lijepo prirodna. Ključni trend i akcentne boje inspirirane su prirodom: meke nijanse poput mlijeka, nougata i kadulje, kao i klasične crno-bijele kombinacije. Kao kontrast, ova suzdržana paleta boja oplemenjena je s malo ljetne svježine, vidimo potpuno nove stilove i neke dobro utvrđene favorite u novoj crvenoj nijansi ‘Sunrise’, u mornarskoj i u šarenoj mješavini uzoraka.

Dizajneri Högla u cijelom asortimanu također koriste novi, prepoznatljivi oblik: četvrtasti oblik cipele koji se sa blok potpeticom lijepo upotpunjuje, predstavljajući skladan izgled koji podsjeća na stilove 70-ih.

Što je u modnom fokusu
U prosincu su u trgovine stigle prve cipele iz kolekcije Högl proljeće/ljeto 2020. godine. One se uklapaju u liniju jesen/zima koja će i dalje biti u prodaji, a daju predigru modelima i prirodni trend koji dolazi za sezonu proljeće/ljeto.

Postojeći dizajni tenisica poput Högl VISIONARY bit će dostupne u mekim, prirodnim nijansama ruže i kadulje. Mokasine i čizme u elegantnom zmijskom printu također će se vrtjeti oko boje kadulje. Sjajni, meko zeleni efekt, reljefne zmijske kože, ženstvenim zapadnjačkim čizmama pružit će zaista privlačan izgled, što svakako treba uvesti u obavezni must have tijekom sezona, od jeseni, preko zime do proljeća

Prve prethodnice ovog ljeta dostupne su u trgovinama od prosinca. Boje, oblici i materijali, svi su nadahnuti prirodom i stapaju se u skladnu temu ove kolekcije. Na tenisicama, mokasinama, sasvim bijela nijansa mlijeka otkriva ženstvenu stranu.

Na sportskim modelima, zmijski print u prirodnim bojama zvonit će promjenama na novom dizajnu tenisica s upečatljivim zaobljenim vrhom i rebrastim potplatom.

Cipele s funkcionalnom vrijednosti sastavni su dio svake Högl kolekcije. Novo, sportsko, dizajni za rastezanje nude izvanrednu kvalitetu, stalan i moderan dizajn. Napravljene od visoko elastičnog tekstilnog materijala, savršeno se prilagođavaju stopalu i ne trebaju nikakva učvršćenja. Naš ekskluzivni uzorak logotipa sa Höglovim ‘H’ daje minimalističko ažuriranje udobnih kliznih obloga i ukrasnih okruglih kopči, koje naglašavaju ženski potpis Högl dizajnera.

Trenutno nema komentara

Comments are closed